Gigi Becali, nemulțumit de Ionuț Panțiru: Face numai prostii

Gigi Becali, nemulțumit de Ionuț Panțiru: Face numai prostii Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali nu mai este mulțumit de Ionuț Panțiru, iar după meciul FCSB - Gloria Buzău a lăsat de înțeles că nu-i va mai prelungi contractul.

Gigi Becali: I-am zis lui Vali să nu-i mai înregistreze contractul

Ionuț Panțiru, după FCSB - Gloria Buzău, scor 3-2,  se pare că nu va mai avea viitor la FCSB. Gigi Becali a reacționat nervos la adresa fundașulio stânga, pe care l-a scos în minutul 28 al meciului cu Gloria Buzău.

Supărat de felul cum a jucat, Becali a spus că deja i-a transmis lui Valeriu Argăseală să nu-i mai înregistreze contractul lui Ionuț Panțiru.

Gigi Becali am ai subliniat în intervenția sa de după meci că în meciul acesta a văzut ceva interesant și a ajuns la concluzia că „Nu trebuie să fiu băiat bun la fotbal, nu se mai poate”.

Patronul clubului a vrut să bage niște jucători, „să le dau șansa, că îmi pare rău de ei. Nu mai vreau să spun. Iar la Panțîru e clar”.

May be an image of 5 people, people playing football, people playing soccer and textGigi Becali, despre meciul FCSB - Gloria Buzău Sursa foto: Facebook

I-am zis să nu-i mai înregistreze contractul

Gigi Becali a mărturisit, de asemenea, că l-a întrebat deja „pe Vali dacă a înregistrat contractul, că face numai prostii. I-am zis să nu-i mai înregistreze contractul. Ce facem? Puteam să pierdem meciul. Edjouma a dat numai pase la adversari”.

Patronul de la FCSB a vorbit și despre jucătorul Tavi Popescu, autorul unei duble în meciul cu Gloria Buzău. Cu privire la evoluția sa și despre modul cum a jucat a spus că „Lui Tavi Popescu ce să îi mai spun? E titular. El și-a revenit, e posibil să fie titular și în cupele europene”.

Gigi Becali l-a mustrat și pe Olaru

Gigi Becali a comentat și despre Olaru. Și chiar dacă „ e el și restul lumii, asta nu înseamnă să nu îl cert. Trebuie să-l cert ca să nu mai facă la fel data viitoare. Pentru ce să piardă mingea? Pentru ce vrei să dai pase decisive? Pentru ce să mai obosească echipa, când poți să pasezi? De ce să le mai dai mingea adversarilor?”.

Cu privire la Bîrligea a declarat: „Eu când îl văd că scapă, nu am nicio emoție că dă în portar, eu știu clar că dă gol. Când l-am băgat în locul lui David Miculescu s-a schimbat tot jocul echipei”, a concluzionat Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”.

Revista presei