Ioana State, victimă a mai multor glume virale. Cine sunt protagoniștii celor mai noi mm-uri

Ioana State, victimă a mai multor glume virale. Cine sunt protagoniștii celor mai noi mm-uri Concurenți Asia Express Sursa foto. Facebook

Ioana State, Mane Voicu, dar și alți colegi de la Asia Express au devenit personajele principale ale mai multor glume virale. Deisgur că Ioana nu s-a ferit să le afișeze spre delectarea celor care îi urmăresc pagina.

Glume cu mireasa și primăria

Faptul că Mane Voicu și Ioana State sunt comedianți se reflectă și în ceea ce postează pe paginile de socializare. Nu de alta, dar pe conturile lor sunt cele mai multe mm-uri, inclusiv legat de activitatea lor la emisiune. Astfel că ultimele surse de amuzament îi au în centrul atenției pe cei doi, dar și pe Sorin Brotnei și Nicolai Tand.

Screenshot

Una dintre ele se referă direct la Ioana State, care este flancată de către cei 3 flăcăi. ”Când furi mireasa și o aduci înapoi după trei ani”, este descrierea atașată. De altfel, aceiași poză a primit și o altă descriere. ”Consilierii de la primărie, pregătiți pentru zilele comunei”. Glumele au fost gustate și de echipa lui Sorin și a lui Nicolai, care le-au postat mai departe.

”Eram privați de orice formă de confort”

Pentru toți participanți la emisiune o adevărată mana cerească a fost susținerea pe care au primit-o de la oamenii din Asia. Ioana este unul dintre concurenții recunoscători pentru acest aspect. ”Am consumat energie în Asia, dar m-am și încărcat cu foarte multă energie bună pentru că ne ajutau oamenii cu căldura lor, cu energia lor.

Screenshot

Reușitele pe care le aveam, clasare bună în vreo cursă, faptul că depășeam momentele grele și condițiile…de fapt, ce condiții că nu erau. Eram total privați de orice urmă de confort și privați de rutina noastră, dar cu toate astea am rezistat până în etapa a cincea. Suntem mândri de parcursul nostru de până acum. Atât eu, cât și colegul meu Mane”, a spus Ioana în cadrul unui interviu. De altfel, majoritatea concurenților au fost surprinși de căldura cu care au fost întâmpinați acolo.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei