Trei morți, găsiți într-un apartament. Nu au avut nicio șansă să scape de tragedie

Trei morți, găsiți într-un apartament. Nu au avut nicio șansă să scape de tragedie ISU Bistrița Năsăud. Sursa foto: Facebook

Trei morți au fost găsiți, sâmbătă seară, într-un apartament din municipiul Bistriţa. Echipajele de la ISU au sosit pe strada Constantin Roman Vivu după ce locatarii anunțat că pe casa scării este un puternic miros de gaz.

Trei morți într-un apartament: două femei și un bărbat

Echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit au găsit victimele „din păcate” fără semne vitale.

„Din păcate, în momentul în care s-a asigurat accesul în interiorul apartamentului la intrarea căruia s-a detectat o concentrație mare de gaz metan, echipajele de intervenție au găsit trei persoane, două femei și un bărbat, fără semne vitale”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Ar putea fi o imagine cu boxă şi cronometru de parcareTrei morți într-un apartament: două femei și un bărbat. Sursa foto: Facebook

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, când locatarii unui bloc de pe strada C.R. Vivu din municipiul Bistriţa au reclamat că pe casa scării se simte miros puternic de gaz..

Pentru siguranță, o parte din locatarii scării au ieșit afară, iar pompierii au cerut celorlalte persoane, ramase în apartamente, să părăsească imobilul pentru a fi evitat orice incident.

„O parte din locatarii scării s-au autoevacuat, pompierii au procedat pentru evacuarea câtorva persoane rămase în apartamente. Pompierii militari ventilează atât casă scării cât și apartamentul în cauză”, au mai transmis ISU Bistrița.

Toată familia a murit

Echipajele de pompieri ajunse la locul sesizării au detectat o concentrație mare de gaz metan în interiorul unui apartament. Din nefericire, trei persoane, două femei și un bărbat, care se aflau în interiorul locuinței au fost găsite decedate.

Cele trei persoane au fost identificate de polițiști ca fiind un bărbat de 50 de ani, o femeie de 51 de ani și o tânără de 27 de ani. În cauză va fi dispusă necropsia cadavrelor care va stabili cu exactitate cauza deceselor.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăTrei morți într-un apartament: două femei și un bărbat. Sursa foto: Facebook

Au fost dispuse măsurile necesare pentru evacuarea și protejarea persoanelor care locuiesc pe scara respectivă.O echipă formată polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și de la Serviciul Criminalistic continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei