Accident mortal pe Valea Oltului. O tânără a decedat în urma ciocnirii violente dintre două vehicule. Traficul, blocat

Accident mortal pe Valea Oltului. O tânără a decedat în urma ciocnirii violente dintre două vehicule. Traficul, blocat Sursa foto: Arhiva EVZ

Accident mortal pe  Valea Oltului, pe DN 7, la km 221 +400 m, în localitatea Racovița, pe raza județului Vâlcea. Un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară.

Sâmbătă după amiază, în jurul orei 16.00, poliția rutieră și echipajele serviciilor de descarcerare au fost solicitate la un eveniment rutier. O tragedie s-a produs pe Drumul Național DN7, pe Valea Oltului.

Accident mortal pe DN7 în județul Vâlcea

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, o nenorocire s-a produs pe raza localității Racovița. Este vorba despre un accident rutier mortal, în care au fost implicate două mașini, un autoturism și o autoutilitară. Polițiștii au intervenit cu mai multe echipaje, inclusiv de ambulanță.

La fața locului, autoritățile au constatat că informațiile se confirmă. Un autoturism și o utilitară s-au ciocnit la km 221 +400 m, pe DN 7. În accident a murit o pasageră, din autoturism, în vârstă de 25 de ani. De asemenea, șoferul și un al doilea pasager au suferit răni foarte grave.

De partea cealaltă, conducătorul autoutilitarei și alți 2 pasageri din aceasta au fost răniți ușor.

În cauză, fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

tragedie

Tragedie pe Valea Oltului Sursa foto: gazetavalceana.ro

Circulația rutieră a fost oprită

Centrul Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că circulația a fost blocată după accident. Mașinile au fost oprite să circule pe ambele sensuri de mers, astfel că traficul s-a aglomerat.

La momentul accidentului, polițiștii rutieri estimau că blocajul va dura până în jurul orei 17:30, când se vor încheia cercetările de la fața locului. Până la această oră, cu aproximație, șoseaua urma să fie degajată, iar traficul să fie reluat.

Pompierii

Descarcerare Sursa foto: ISU Vâlcea

Accident soldat cu o persoană încarcerată

Pompierii din Râmnicu Vâlcea au fost solicitați să intervină la un alt eveniment rutier, produs pe raza localității Brezoi. Două persoane au fost rănite într-un accident rutier dintre un autoturism și o autoutilitară.

La locul incidentului au fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de descarcerare. De asemenea, au ajuns la locul și trei ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

Potrivit informațiilor de la fața locului, o persoană a fost încarcerată în urma impactului, astfel că autoritățile au intervenit să o salveze.

Revista presei