După ce a fost executată cu scandal, Loredana Chivu a câștigat disputa cu Dani Leș. Suma uriașă care a stat la mijloc

După ce a fost executată cu scandal, Loredana Chivu a câștigat disputa cu Dani Leș. Suma uriașă care a stat la mijloc

Loredana Chivu a înregistrat o victorie de proporții împotriva lui Dani Leș. Vedeta nu trebuie să îi mai plătească acestuia suma colosală de 100.000 de euro, așa cum stabilise o altă instanță.

A mers până la capăt împotriva fostului iubit

Relația dintre Loredana Chivu și Dani Leș a fost presărată cu tot felul de scandaluri, dar ultimul, cel legat de bani, a fost unul răsunător. Vedeta pierduse în pirmă in instanță, în procesul în care acesta a dat-o în judecată și i-a cerut 100.000 de euro înapoi. Astfel că în baza acelei decizii, bărbatul a obținut și o executare silită împotriva vedetei. Iar la acel moment acesta a decis să o lase chiar și fără predelele din casă, desigur cu circul aferent.

Loredana Chivu

Sursa foto: Instagram

Doar că Loredana Chivu nu s-a lăsat. Aceasta a făcut apel la decizia din primă instanță și a câștigat definitiv în fața fostului iubit, Mai exact, aceasta nu trebuie să îi plătească suma de 100 de mii de euro pe care i-ar fi datorat. ”Acuzația inițială a fost aceea că din contul firmei fostul concubin și-ar fi plătit Loredana Chivu operația de implant mamar.

De unde o să-și recupereze vedeta perdelele

Și printr-un raționament strâmb al instanței de fond s-ar fi constatat inițial că aceasta ar trebui să răspundă pentru fapta săvârșită de fostul concubin. Urmează acum ca toate persoanele ce au fost implicate în această executare silită nelegală să fie trasă la răspundere. Asta pentru că bunurile Loredanei sechestrate pe nedrept deja au fost vândute”, a spus avocatul Adrian Cuculis, cel care o reprezintă pe starletă.

Probabil acum va urma un alt război, în care vedeta va încerca să își recupereze banii. Dani Leș și Loredana Chivu au avut o relație cu năbădăi, presărată cu scandaluri și acuzații chiar și de violență. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit, dar mai impart financiar câte ceva

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei