Boala bizară de care suferă o tânără: Un sărut m-ar putea ucide

Boala bizară de care suferă o tânără: Un sărut m-ar putea ucide Tineri sărut. Sursa foto; Pixabay

Caroline Cray Quinn, în vârstă de 25 de ani, din Boston, Massachusetts, are sindromul de activare a mastocitelor (MCAS), o afecțiune rară care afectează aproximativ una din 150.000 de persoane. Este o reacție alergică extremă şi greu de gestionat la alimente, parfumuri și alți factori din mediul înconjurător.

Caroline Cray Quinn nu poate mânca decât două alimente

Caroline Cray Quinn are o viață incredibil de grea deoarece și dacă sărută pe cineva care a mâncat alimente la care ea este alergică ar putea declanșa o reacție periculoasă făcându-i viața amoroasă puțin mai complicată.

Tânăra nu are voie să meargă la plajă sau să facă o simplă plimbare deoarece „o singură greșeală m-ar putea costa viața”, iar printre simptomele pe care le-ar putea avea în urma unui sărut sunt: dificultăți de respirație, umflarea gâtului și leşinul.

Caroline Cray Quinn nu poate mânca decât două alimente: ovăz și o formulă nutritivă pregătită special pentru ea cu scopul de a evita declanșarea unor posibile reacții potențial fatale.

One kiss could kill me: Woman, 25, suffers rare condition ...Caroline Cray Quinn nu poate mânca decât două alimente. Sursa foto: Instagram

Iubitul ei nu are voie să mănânce nimic cu trei ore înainte de a o săruta

Totul este extrem de complicat, chiar și intimitatea cu partenerul ei, Ryan:„Trebuie să mă asigur că se spală pe dinți înainte de a mă săruta” și, mai spune ea „nu trebuie să mănânce cu trei ore înainte de sărut și nici să mănânce cei șase alergeni principali cu 24 de ore înainte de a mă săruta”. Toate acestea sunt prentru a-i proteja sănătatea.

Tânăra a mai povestit că „uneori, în ciuda acestor restricții, simt o ușoară mâncărime în gură sau pe buze. Este un semnal că trebuie să mă opresc imediat și să iau medicamentele”.

Caroline Cray QuinnCaroline Cray Quinn nu poate mânca decât două alimente. Sursa foto: Instagram

Caroline Cray Quinn a avut alergii alimentare severe la alune, nuci, susan, muștar și kiwi

Tânăra a spus că s-a îmbolnăvit de MCAS în septembrie 2017, după ce o adevărată reacție alergică „s-a transformat într-o serie de episoade anafilactice, care m-au determinat să fiu alergică la multe alte alimente”

Caroline a dezvoltat alergii la arahide, nuci și susan , muștar și kiwi de pe vremea când avea doi ani, dar în afară de aceste alergii era foarte sănătoasă.

„Sunt atât de alergică la câini și pisici și, din punct de vedere tehnic, este un risc pentru mine să părăsesc casa sau să merg la plajă”, a mai spus ea, potrivit Daily Mail.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei