De ce e Eminem în culmea fericirii. Fanii nu se așteptau la așa ceva de la el

De ce e Eminem în culmea fericirii. Fanii nu se așteptau la așa ceva de la el Eminem. Sursa foto: Instagram/ eminem

Rapperul Eminem, în vârstă de 51 de ani, că urmează să devină bunic în 2025. El le-a dat vestea fainilor săi prin intermediul videoclipului de la noul său single, „Temporary”,. Melodia face parte din albumul „The Death of Slim Shady (Coup De Grace)”.

Eminem urmează să devină bunic

În videoclip apare fiica sa, care îi oferă rapperului un tricou pe care scrie „Grandpa” („Bunic”) şi pe care este imprimat numărul 1, precum şi o fotografie cu ecografia ei cu ultrasunete. Videoclipul este format dintr-un montaj de imagini cu Eminem şi Hailie împreună de-a lungul anilor.

În videoclip este și o secvență cu Eminem care începe să plânge când o vede Hailie în rochia ei albă de mireasă, dar și una în care cei doi dansează. Fiica marelui rapper şi-a anunţat sarcina pe Instagram, publicând fotografii în care apare alături de soţul ei, însoţite de mesajul „Mamă şi tată în 2025”.

Rapperul are trei copii

Fiica rapperului l-a cunoscut pe soţul ei, Evan McClintock, la o reuniune organizată în cadrul Universităţii de Stat din Michigan în anul 2016.Eminem a fost căsătorit de două ori cu Kimberly Anne Scott, în perioadele 1999-2001 şi ianuarie 2006 - decembrie 2006. El are trei copii: Hailie - născută în 1995 şi care este singurul său copil biologic -, Alaina Marie - o fiică adoptată şi a cărei mamă biologică este fosta sa cumnată - şi Stevie Laine - un fiu adoptat şi care a fost născut de fosta lui soţie în urma unei aventuri.

Fiica lui Eminem

Fiica lui Eminem/ Sursa foto Instagram

Eminem a scos melodii emoționante pentru copiii săi

Albumul „The Death of Slim Shady” este dedicat copiilor săi. În melodia „Somebody Save Me”, rapperul își cere scuze celor trei copii pentru greșelile pe care le-a făcut ca părinte. Piesa „Temporary” este pentru fiica sa, Hailie, care urmează să devină mămică.

Acest album a fost lansat în iulie 2024 şi conține piese de succes precum „Houdini” şi „Tobey”, interpretate alături de Big Sean şi Babytron. Albumul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei