Gabriela Cristea vinde ciocolata Dubai cu un preț piperat. Desertul este cunoscut în toată lumea

Gabriela Cristea vinde ciocolata Dubai cu un preț piperat. Desertul este cunoscut în toată lumea Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea s-a aliniat trendului și a scos pe piață un desert devenit viral. Ciocolata Dubai este cunoscută de majoritatea internauților și se vinde la un preț extrem de piperat. De altfel, cunoscuta prezentatoare a stabilit un preț la fel de mare pentru produsul de lux.

Gabriela Cristea vinde faimoasa „ciocolată Dubai”

În ultimele luni, desertul a devenit popular pe rețelele de socializare. Ciocolata Dubai a fost creată de o femeie însărcinată, care a publicat ulterior rețeta pe internet. Comunitatea ei a fost fascinată de acest desert, iar postarea ei a fost distribuită masiv.

În doar câteva zile, deliciul cu pastă de fistic a devenit cunoscut pe toată planeta. Varianta originală a acestuia poate fi cumpărată din Dubai și are prețul de 70 de dirhami,  echivalentul a 90 de lei.

Cât costă varianta pregătită de prezentatoare

Gabriela Cristea a intrat în lumea antreprenoriatului și vinde prăjituri, cozonaci, ciocolată sau chiar zacuscă. Pe lista produselor ei a intrat de curând și faimosul desert. În fața urmăritorilor ei, vedeta a degustat deliciosul desert alături de soțul ei. 

Gabriela Cristea, ciocolata Dubai

Sursa foto: Captură video

Prezentatoarea a stabilit un preț la fel de mare precum cel al produsului original. Astfel, pofticioșii pot cumpăra 50 de grame de ciocolată la prețul de 90 de lei.

Desertul pregătit de vedetă arată spectaculos și este alcătuit fin ciocolata belgiană, cataif și pastă de fistic. În plus, exteriorul este unul deosebit.

Ciocolata Dubai, desertul cunoscut în întreaga lume

Nu doar Gabriela Cristea a lansat propria variantă a acesteia. Multe cofetării din România au pus în vânzare acest desert, care este căutat în ultimele luni.

Produsul original poartă semnătura Influenceriței Sarah Hamouda, care l-a descoperit în perioada în care era însărcinată.

„Am avut o poftă nebună când eram gravidă cu a doua fată, l-am pus pe soţul meu să îmi caute în Dubai mai multe deserturi cu ciocolată. Am vrut ceva diferit, aroma nostalgică pe care mama o făcea pentru noi, ca de exemplu kataiful”, explica ea.

Revista presei