Cristina Șișcanu, despre ruptura de finii Gabriela și Tavi Clonda: A depășit limitele imaginației

Cristina Șișcanu, despre ruptura de finii Gabriela și Tavi Clonda: A depășit limitele imaginației Cristina Șișcanu. Sursa foto: Facebook/ captură video

Cristina Șișcanu a ocolit cât a putut subiectul cu privire la ruptura de finii lor Gabriela Cristea și Tavi Clonda, din respect pentru fetele lor care se înțelegeau foarte bine.

Cristina Șișcanu și nici finii nu au dezvăluit motivul rupturii

Cristina Șișcanu și finii lor Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut o relație de prietenie foarte strânsă. La un moment dat, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au decis să le devină părinți spirituali Gabrielei Cristea și lui Tavi Clonda.

Totul a fost prefect, iar prietenia părea că nu se va destrăma niciodată, devenind ca o familie, mai ales după ce ea și Mădălin Ionescu i-au nășit. Numai că, la un moment dat, s-a produs ruptura. Atât de mare a fost supărarea încât cei patru nu se mai urmăresc nici măcar pe social media.

Cristina Șișcanu nu a vrut să spună care este adevăratul motiv, dar nici ceilalți implicați în acest scandal. Întrebată dacă ea și Mădălin au reluat legătura cu finii lor, Gabriela și Tavi Clonda, a spus că acesta este un subiect pe care evită să-l abordeze „din respect pentru copiii, pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine”.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Sursa foto: Facebook

În momentul în care simți invidia, trebuie să te rupi

Șișcanu a fost întrebată dacă mai crede în prietenie: „Eu vreau să cred că există, dar foarte rar. Mai văd persoane cunoscute, pe rețelele de socializare, care sunt prietene de mult timp...deci relațiile durează. Admir lucrul ăsta”.

Șișcanu a mai subliniat faptul că „în prietenii,  în momentul în care simți invidia, trebuie să te rupi, pentru că relația nu duce nicăieri. Trebuie să te înconjori de persoane care se bucură de realizările tale. Eu, de exemplu, sunt competitivă, dar nu invidioasă și aș putea să fiu prietenă cu cineva care-mi este concurent, pentru că sunt corectă și delimitez foarte bine lucrurile”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, floare şi nuntăGabriela Cristea și Tavi Clonda. Sursa foto: Facebook

Cristina Șișcanu: Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației

Relația dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-a rupt definitiv, dar nimeni nu știe adevăratul motiv, iar Șișcanu a fost destul de rezervată Întrebată direct ce a dus la ruptura dintre ei, vedeta a dat un răspuns neașteptat:

„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”, a răspuns ea, fără să spună mai multe despre motivele care au dus la destrămarea prieteniei lor.

Revista presei