Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată. Evenimentul care va crea o situație fără precedent

Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată. Evenimentul care va crea o situație fără precedent 1 Decembrie. Sursa foto: Ministerul Apărării, Facebook

Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată în luna noiembrie deoarece majoritatea celor care vor participa la eveniment sunt, de asemenea, candidați la alegerile parlamentare care au loc în aceeași zi.

Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată în luna noiembrie

Potrivit unor surse politice, ar fi discuții între Ministerul Apărării și Cotroceni pentru o eventuală schimbare a ceremoniilor de 1 Decembrie. Dar Administrația Prezidențială susține că în acest moment, rămâne data de 1 Decembrie.

Florian Bodog, senator PSD, susține, de asemenea, că nu știe nimic cu privire la o posibilă modificare a manifestărilor. Iar chestiunile legate de fasolea cu ciolan „cu siguranță nu vor exista, pentru că nimeni nu dorește să fie interpretări din partea oricui cu privire la o posibilă încercare de mituire, să zic așa, a alegătorilor”.

Florian Bodog a garantat că astfel de lucruri „nu se vor întâmpla de 1 Decembrie. Este Ziua Națională și trebuie marcată ca zi națională”. În opinia sa, „putem să cinstim Ziua Națională, chiar dacă este ziua de alegeri. Iar pe de altă parte, faptul că mergi la vot este un un drept și o obligație în același timp. Poți cinsti Ziua Națională și prin faptul că mergi să îți votezi viitorul”. a concluzionat el.

Tjena-BucatarieParada de 1 Decembrie ar putea fi mutată în luna noiembrie. Sursa foto: Pixabay

Virgil Guran dă asigurări că vor mânca fasole cu ciolan

Virgil Guran a reacționat cu privire la zvonul că s-ar putea muta parada de 1 Decembrie. Senator PNL este de părere că  „Nu ar trebui mutată parada, pentru că 1 Decembrie e 1 Decembrie. Atât de mult ne place să jucăm teatru, că dacă este și parada influențează alegerile sau lucruri de genul acesta. Asta este una”

Iar a doua problemă ridicată de senatorul Guran este „cei care nu candidează pot să mănânce fasolea. Și cei care candidează pot să mănânce fasolea, dar nu trebuie să o dea ei... Ne place să ne complicăm în tot felul de lucruri”.

Parada de 1 Decembrie versus fasolea cu ciolan

Virgil Guran a mai subliniat faptul că de obicei „ne place să ne complicăm în sensul că ne facem atâtea probleme din lucruri simple și din păcate, lucrurile foarte importante nu reprezintă o problemă pentru noi, pentru români”.

Senatorul este mult mai îngăduitor față de opinia colegului de alianță și spune „Dacă mănâncă cineva fasole de 1 Decembrie și dacă mănâncă, să-i dea Dumnezeu sănătate și să fie în regulă”.

Virgil Guran mai face un anunț cu privire la ziua de 1 Decembrie versus fasolea cu ciolan „Eu vă spun ceva, la sediul de campanie vom mânca fasole cu ciolan. Un primar care nu candidează poate să dea fasole cu ciolan”, a concluzionat el, la antena3.ro.

Revista presei