Univ. Craiova - Slobozia 3-0. Oltenii urcă pe locul doi. Mitriță și Bancu, apostrofați de public

Univ. Craiova - Slobozia 3-0. Oltenii urcă pe locul doi. Mitriță și Bancu, apostrofați de public Universitatea Craiova - Unirea Slobozia. Sursa foto: facebook / Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a reușit să învingă, aseară, cu 3-0 pe Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a 11-a a Superligii. După patru meciuri în care n-au simțit gustul victoriei, oltenii s-au impus la pas în fața unui adversar modest. Chiar și așa, publicul craiovean a fost nemulțumit.

Universitatea Craiova a început greoi meciul cu Unirea Slobozia. Dacă oaspeții au semănat mai degrabă cu o echipă de old-boys, alb-albaștrii au părut fără chef și s-au adunat cu greu, în ciuda unei posesii net superioare. Bairam a reușit două goluri (min. 37 și 42) după două centrări perfecte ale lui Ivan și Bancu, salvând imaginea unei reprize destul de slabe.

Partida părea rezolvată, dar în partea a doua a meciului jocul oltenilor s-a destrămat cu fiecare minut scurs. Slobozia a prins curaj și a dinamitat de câteva ori careul advers, marcând și un gol, anulat de VAR pe motiv de offside. Lipsa de reacție a alb-albaștrilor i-a enervat la culme pe suporteri, un murmur de nemulțumire însoțind jocul echipei favorite.

Bairam si Bancu, Universitatea Craiova

Bairam si Bancu, Universitatea Craiova. Sursa foto: facebook / Universitatea Craiova

Final într-un cor de fluierături

În minutul 84, Dinu, de la oaspeți, a fost eliminat pentru al doilea galben. Cu un om în plus, Universitatea Craiova a preferat să țină de minge, spre exasperarea suporterilor, care și-ar mai fi dorit un gol. Întru-n cor de fluierături, Bancu a trimis, ostentativ, mingea înapoi la portar direct din terenul advers.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totuși, în minutul 94, același Bancu i-a pasat senzațional lui Mitriță, care a urcat scorul la 3-0.

La finalul partidei, Alex Mitriță i-a luat apărarea lui Bancu, subliniind faptul că echipa se află pe locul 2 în Superligă: "Nu poți să ai atâta răutate ca suporter dacă iubești această echipă. Nu ai cum să procedezi așa cu Nicușor Bancu. Trebuie să fim alături unul de celălalt. Suporterii să aibă răbdare, campionatul e lung".

A;adar, Universitatea Craiova trece pe locul 2, cu 19, puncte, 3 mai puține decât liderul Universitatea Cluj. Oltenii se vor deplasa la Galați etapa viitoare, pentru meciul cu Oțelul. De partea cealaltă, Unirea Slobozia rămâne pe locul 14, cu 11 puncte, și va primi în etapa viitoare liderul, pe teren propriu.

Revista presei