Primarul Reșiței a amendat de 28 de ori un milionar: L-am rugat frumos, am fost și la el acasă

Primarul Reșiței a amendat de 28 de ori un milionar: L-am rugat frumos, am fost și la el acasă Reșița. Sursa foto: Facebook/ Primăria Reșița

Primarul Reșiței a dat amenzi non-stop proprietarului hotelului Semenic din centrul orașului. Aceasta este calea aleasă de Ioan Popa pentru rezolvarea problemei cu această clădire care a devenit un pericol.

Primarul Reșiței, supărat pe proprietarul Hotelului Semenic

Primarul Reșiței l-a amendat pe milionar de 28 de ori. Ioan Popa a declarat că aceasta este singura soluție care i-a rămas cu scopul de a rezolva problema clădirii abandonate de mai mulți și care se află într-o stare avansată de degradare. Situația s-a agravat mai ale după ce o grindă de aproximativ 15 tone, s-a desprins, iar norocul a fost că în acele momente nu a trecut nimeni pe lângă hotel.

Primarul Reșiței: „În primul rând, l-am avertizat pe Gruia Stoica de nenumărate ori. Am fost la București de două ori personal: o dată la biroul lui Gruia Stoica și o dată la el acasă. Apoi m-a chemat la el  acasă, să-mi explice el cum stau lucrurile. Este un tip controversat, a avut situații în care a fost condamnat la închisoare pentru diverse probleme legate de calea ferată.

I-am spus de fiecare dată că îl rog foarte frumos să facă ceva cu acest hotel, mai ales după ce am terminat Centrul Civic. De fiecare dată, răspunsul lui a fost 'Da, vedem, o să vedem, o să venim, o să facem”, a relatat primarul.

Ne puteți urmări și pe Google News

O grindă de 15 tone s-a prăbușit din structura unui hotel din centrul Reșiței / Proprietar este omul de afaceri Gruia Stoica / Primar: ”A căzut pentru că în spatele ei a fost tot timpul apă, a erodat fierul beton până a ruginit”Primarul Reșiței, supărat pe proprietarul Hotelului Semenic. Sursa foto: Facebook

Dăm amenzi cam de 10-15.000 de euro pe lună

Primarul Reșiței a mai declarat că au ajuns să dea „amenzi cam de 10-15.000 de euro pe lună și încercăm să îl determinăm să ia o decizie, să îl facă, să îl vândă, să renunțe, să îl demoleze.

Până la urmă, chiar dacă sumele acestea sunt insignifiante pentru milionarul Gruia Stoica, care are o companie care generează peste 300 de milioane de euro cifră de afaceri pe an, cred că la un moment dat se va gândi dacă mai este dispus să tot scoată din buzunar bani pentru un obiectiv care nu îi aduce nimic”, a mai explicat primarul Ioan Popa.

Dacă strategia primarului va avea succes, rămâne de văzut. Deocamdată nu pare să fie o rezolvare rapidă a problemei, având în vedere atitudinea proprietarul hotelului. Șingurul lucru rămas este ca reșițenii să ocolească clădirea deoarece a devenit un real pericol.

Revista presei