Legenda lui Arsenal are din nou probleme cu legea. Polițiștii l-au sancționat aspru

Legenda lui Arsenal are din nou probleme cu legea. Polițiștii l-au sancționat aspru Poliția. Sursa foto: Pixabay

Jens Lehman, fostul portar al echipei Arsenal şi al Germaniei, a fost amendat, sâmbătă, cu 135.000 de euro în Germania. El a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă și a fost nevoie de intervenția poliției. Acesta a fost condamnat de tribunalul din Starnberg, Germania.

Jens Lehman, scandal cu vecinii

În iulie 2022, fostul portar al Germaniei (54 de ani, 61 de selecţii în naţionala Germaniei) a recunoscut că a deteriorat garajul vecinului său, tăind o grindă cu o drujbă. Acesta a spus că a distrus garajul pentru că nu mai avea vedere bună la lac.

Jens Lehmann.

Jens Lehmann. Sursa foto Wikipedia

A primit o amendă usturătoare

Lehmann a tăiat nu s-a oprit aici şi a tăiat și cablul de internet al vecinului în vârstă de 91 de ani. El a fost amendat iniţial cu 420.000 de euro în decembrie 2023 pentru incident, amendă care a fost redusă în urma apelului.

„Domnul Lehmann îşi recunoaşte responsabilitatea. El a ajuns la un acord cu vecinul său”, a spus avocatul lui Lehmann.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jens Lehmann a mai avut probleme cu legea

Lehmann a mai avut probleme cu legea. El a fost prins băut la volan, după o vizită la Oktoberfest. Atunci, acesta a fost amendat cu 120.000 de euro. Acesta a fost tras pe dreapta și invitat să sufle în echilotest. „Era atât de alcoolizat încât abia se ținea pe picioare. Și mirosea puternic a bere”, relatează presa din Germania. Au apărut și imagini cu Lehmann în stare de ebrietate.

Jens Lehman

Jens Lehman. Sursa foto Youtube

Fost portar al lui Arsenal (2003 - 2008, 2011), VfB Stuttgart (2008 - 2010), Borussia Dortmund (1999 - 2003), Milan (1998 - 1999) și al lui Schalke (1988 - 1998), acum analist TV, Lehmann a ajuns în cele din urmă la poliție pentru că n-a putut să susțină drog-testul.

I-a fost reținut permisul de conducere și a fost amendat 120.000 de euro. Momentan, nu se știe dacă fostul portar german a plătit această amendă sau nu.Abia după 9-12 luni ar putea da examen din nou pentru carnet.

Revista presei