Noi detalii despre românca ucisă în Italia. Principalul suspect, un tânăr de 17 ani, cunoscut pe internet 

Noi detalii despre românca ucisă în Italia. Principalul suspect, un tânăr de 17 ani, cunoscut pe internet  Italia. Sursă foto: Pixabay

O româncă a fost ucisă în Italia. Este vorba despre Maria Campai, în vârstă de 42 de ani, care a fost găsită moartă în orașul Viadana, provincia Mantova, Românca era rezidentă în Parma și venise aici pentru un interviu de angajare.

O româncă, ucisă după că a întreţinut relaţii intime cu un tânăr de 17 ani

P româncă a fost găsită moartă, după ce s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 17 ani. După o săptămână de la dispariția sa, în dimineața zilei de joi, 26 septembrie, trupul neînsuflețit al Mariei a fost găsit, din păcate, în grădina unei vile din centrul orașului Viadana.

Românca sosise în oraș pe data de 19 septembrie, pentru un interviu de angajare cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Din primele cercetări, se pare că Maria Campai a ajuns acasă la principalul suspect. Aceștia ar fi întreţinut relaţii intime.

Iar din acel moment însă, femeia nu mai dăduse nicio veste.  Sora ei, cu care împărțea un apartament în Parma, a apelat la forţele ordine, care au declanşat imediat căutările.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.  O româncă a fost ucisă în Italia. Sursa foto: Facebook

Din motive încă necunoscute anchetatorilor, tânărul a ucis-o

Potrivit reconstituiri iniţiale a evenimentelor, tânărul ar fi lovit-o violent în cap, provocându-i răni grave. Nu este clar dacă el a încercat să o şi sufoce pentru a o ucide.

La scurt timp, individul ar fi luat cadavrul și l-ar fi dus, cărând-o în braţe, la ruinele unei case părăsite adiacente casei sale, într-un loc în care cu greu ar fi putut fi observat.

De asemenea, procurorii au dispus autopsia pentru a afla dacă rănile care au dus la decesul româncei au fost provocate de tânărul reţinut. Mai mult, procurorii vor să reconstituie cu exactitate desfășurarea faptelor și care sunt circumstanţele în care a murit femeia şi cum a transportat suspectul trupul femeii în zona părăsită unde a fost găsită de autorităţi, scrie fanpage.it.

Revista presei