Exclusiv. Alex Bodi nu se dezice! În fiecare zi este surprins cu altă femeie

Exclusiv. Alex Bodi nu se dezice! În fiecare zi este surprins cu altă femeie

Excliusiv. Despărțirea de Ema Uta l-a cam debusolat pe Alex Bodi care nu pare să își mai găsească liniștea în brațele niciunei femei. După aventura cu moldoveanca Caterina Ciorba si o alta cu o rusoaică , iată ca Alex Bodi a fost surprins alături de alta femei. Imaginile video, mai jos!

Altă și altă femeie

Alex Bodi tot încearcă să își găsească sufletul pereche după despărțirea cu scandal de Ema Uta. Deși și-a pus cenușa în cap, probabil și-a cerut și iertare de la make-up artist, aceasta s-a arătat de neînduplecat. Drept urmare nici până la ora actuală, Bodi nu pare să își fi găsit liniștea. S-a afișat în mai multe rânduri cu tot felul de domnițe.

Pe unele le-a postat chiar și pe Instagram. Paparazzi EVZ l-au surprins cu una dintre acestea. Nu pare să fie nici Caterina, nici Aria, ci o nouă posibilă cucerire. Cei doi se află la un local de lux din zona nordului. Deși fata e frumoasă, nu știm ce șanse are de reușită cu Bodi. Nu de alta, dar se pare ca niciuna dintre cele care au roit în jurul lui în aceste zile nu au reușit să îi intre la suflet. Cumva de înțeles, mai ales ca relația cu Ema Uta a durat nu mai puțin de trei ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ema nu l-a mai iertat

A fost intensă, cu despărțiri și împăcări. Cu toate acestea s-a lăsat chiar și cu o cerere în căsătorie din partea omului de afaceri. Cerere pe care Ema a acceptat-o. Însă ceva undeva s-a rupt iar cei doi au ajuns să se despartă. Doar ca musculosul nu prea a vrut să se dea dus deși se afișa deja cu alte femeie.

I-a cerut iertare Emei, i-a transmis ca o iubește, și a sperat să fie primit înapoi. Însă niciun semn de la make-up artist. Rămâne de văzut dacă domnișoara din imagini e doar o consolare sau cine știe poate ceva mai mult. Imaginile video, mai jos!

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Revista presei