Corina Dănilă, surprinsă alături de iubit. La 52 de ani, actrița pare mai împlinită ca niciodată

Corina Dănilă, surprinsă alături de iubit. La 52 de ani, actrița pare mai împlinită ca niciodată Corina Dănilă. Sursa foto: Facebook

Corina Dănilă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat care a rămas până acum în mister. Cert este că acesta nu face parte din cercurile mondene, iar cuplul se bucură de relația lor de mai bine de cinci ani.

Recent, cei doi au fost văzuți ieșind de la teatru și îndreptându-se spre un complex situat în zona Pipera a Capitalei.

Corina Dănilă, împlinită pe plan emoțional

La sosirea la complex, bărbatul a ieșit din mașină ținând un buchet de flori. Vizita în clădirea din Pipera a fost rapidă, iar actrița și partenerul ei au intrat și au ieșit în scurt timp.

Pe drum, Corina Dănilă și iubitul ei s-au oprit pentru a face câteva fotografii în interiorul mașinii, înainte de a continua drumul spre casă. La câteva minute după aceea, au fost observați în timp ce își luau lucrurile din mașină și intrau în locuință, potrivit spynews.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actrița a divorțat de Norris Măgeanu, primul soț, în 2008

Corina Dănilă a fost căsătorită cu Norris Măgeanu, de care a divorțat în 2008. Împreună au o fiică, Rianna, care a împlinit 20 de ani în luna ianuarie.

Actrița a declarat despre fiica ei că îi aduce mereu bucurie și că între ele există o legătură specială.

Corina Dănilă și fiica sa

Corina Dănilă și fiica sa. Sursa foto: Facebook

„Tu m-ai făcut și continui să mă faci o persoană mai bună în fiecare zi. Mă inspiri să fiu cea mai bună, pentru că te văd pe tine cum te străduiești să fii cea mai bună. Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită în mine, pentru că văd un om extraordinar evoluând prin propria dorință de a fi o persoană mai bună.

Te provoci în mod constant în moduri la care eu nu am visat niciodată la vârsta ta. Sunt atât de binecuvântată să fiu mama ta”, a fost mesajul transmis de Corina Dănilă.

În ultimii ani, aceasta a dispărut din viața publică. De asemenea, a avut o perioadă cu grele încercări, iar din cauza stresului a fost diagnosticată cu vitiligo.

Revista presei