Programul etapei a XII-a a Superligii. Cele mai interesante partide

Programul etapei a XII-a a Superligii. Cele mai interesante partide Superliga. Sursă foto: Facebook

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat programul etapei a XII-a a Superligii României la fotbal.

Câteva meciuri din etapa a XII-a vor fi foarte disputate

Etapa va fi deschisă de meciu dintre două echipe cu mare vechime, UTA Arad și Petrolul Ploiești. Dar cel mai interesant meci al etapei este cel dintre Farul Constanța și Dinamo București. Partida dintre cele două echipe cu tradiție în România se va disputa vineri, 4 octombrie de la ora 21.00 pe stadionul din Ovidiu, jud. Constanța.

Tot în etapa a XII-a echipa de pe primul loc în clasamentul Superligii României la fotbal, Universițatea Cluj, va juca în deplasare cu Unirea Slobozia. este de așteptat o victorie a „șepcilor roșii” chiar dacă partida va fi în deplasare, având în vedere forma excelentă a „studenților” clujeni.

Cealaltă formație clujeană va merge în capitala Moldovei, unde va juca contra altor „studenți”, cei de la Politehnica Iași. Deși orice rezultat este posibil, este de așteptat ca feroviarii să tragă tare, cel puțin pentru un egal, pentru a mai reduce din handicapul pe care îl au în clasament din cauza formei foarte slabe în care s-a aflat în această toamnă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fruntașii și codașii, două meciuri echilibrate

Oțelul Galați, aflată pe locul al doilea în clasamentul Superligii, va juca, sâmbătă seara, cu Universitatea Craiova, aflată la distanță de doar două locuri în clasament. Ar putea fi cea mai disputată partidă a etapei, având în vedere că o victorie în deplasare a oltenilor ar schimba complet clasamentul din prima ligă de fotbal a României.

Ziua de duminică va aduce alte trei partide,  FC Hermanstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe, FC Botoşani - FC Rapid 1923 și FCSB - Gloria Buzău, meci în care echipa lui Becali, aflată pe ultmima poziția în clasament, va încerca să obțină cele trei puncte puse în joc cu „lanterna roșie”.

Programul etapei a XII-a

Vineri, 4 octombrie

Ora 18.00 UTA Arad - Petrolul Ploieşti

Ora 21.00 Farul Constanţa - Dinamo

Sâmbătă, 5 octombrie

Ora 16.45 Unirea Slobozia - Universitatea Cluj

Ora 19.00 CFR Cluj - Poli Iaşi

Ora 21.30 Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova

Duminică, 6 octombrie

Ora 13.30 FC Hermanstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 18.45 FC Botoşani - FC Rapid 1923

Ora 21.00 FCSB - Gloria Buzău

Partidele vor fi transmise în direct de PRIMA Sport şi DIGI Sport.

Revista presei