Claudia Pătrășcanu încă o victorie în fața lui Gabi Bădălău, în instanță. Copiii celor doi pot să participe la emisiune TV

Claudia Pătrășcanu încă o victorie în fața lui Gabi Bădălău, în instanță. Copiii celor doi pot să participe la emisiune TV Claudia Pătrășcanu. Sursa foto: Instagram/ Claudia Pătrășcanu

Ultimul scandal dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost tranșat de instanță. Așadar cântăreața îi poate expune pe cei mici în cadrul unei emisiuni televizate fără acordul tatălui.

A câștigat în instanță în fața lui Bădălău

Ordonanța preșendințială pe care Claudia Pătrășcanu a înaintat-o instanței de judecată a fost câștigată de vedetă. Aceasta a cerut judecătorilor să permită copiilor să participe la o emisiune televizată, suplinind acordul tatălui. Decizia este executorie, dar nu definitivă. Gabi Bădălău s-a opus cu vehemență acestui aspect spunând că el nu dorește ca cei doi băieți să fie atât de expuși vieții publice. Cu toate acestea, Claudia a arătat în instanță că cei mici sunt postați aproape tot timpul de tatăl lor care are sute de mii de urmăritori.

Ceea ce l-ar fi deranjat de fapt pe Bădălău a fost faptul că artista nu i-a cerut părerea legat de acest aspect. „Noi suntem într-un dosar de divorț. De multe ori avocații au rolul de mediator și apreciam dacă îmi dădea un telefon, nu un alt circ mediatic. Sunt deschis dialogului și cu vorbă bună se pot media multe lucruri. La fel și în cazul acestei emisiuni, Claudia trebuia să mă sune și să-mi spună. Eu am aflat acest lucru de la o colegă a voastră, apoi am primit o citație.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bădălău recunoaște că postează copiii pe rețelele de socializare

Mi se părea mult mai pertinent și civilizat să am un dialog cu Claudia. Eu postez copiii pe Instagramul meu. Am înțeles că subiectul Bianca încă este. Ea nu mi-a postat niciodată copiii. Poate a apărut în vreo filmare când eram în parc, altfel ea nu a postat. În condițiile în care ea acum o săptămână vine cu poliția la poartă și mă face drogat.

Nu e răzbunare. Copiii mei au fost foarte expuși în scandalul ăsta și nu sunt de acord. E o atitudine pertinentă a mea de a nu vrea să-mi expun copiii. Referitor la pledoaria domnului avocat, eu nu îi îngrădesc dreptul la muncă, să se ducă. Să-și facă contractul singură. Eu iau copiii două weekend-uri pe lună. Eu nu i-am luat vineri seară că sâmbătă mergea la fotbal. Poate că filmările vor afecta timpul meu cu ei”, a spus Gabi Bădălău la o emisiune televizată.

Revista presei