Miliardarul Elon Musk, invitat în România. Când ar putea ajunge antreprenorul în țara noastră

Miliardarul Elon Musk, invitat în România. Când ar putea ajunge antreprenorul în țara noastră Elon Musk. Sursa foto: Facebook/ Pavel Popescu

Pavel Popescu, actual vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), a avut o întâlnire cu Elon Musk la New York.

Cu această ocazie, fostul deputat liberal l-a invitat pe miliardar să viziteze România.

Pavel Popescu, prezentat lui Elon Musk de Giorgia Meloni

Popescu a declarat într-un mesaj că s-a simțit profund onorat să fie prezentat aseară de către prim-ministra Italiei, Giorgia Meloni, lui Elon Musk, considerat cel mai inteligent și bogat om de pe planetă.

Conform acestuia, valoarea lui Musk nu se rezumă doar la cei 250 de miliarde de dolari pe care îi deține, ci și la echipele pe care le-a creat și la contribuțiile sale semnificative pentru umanitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, vicepreședintele ANCOM a precizat că în viitorul apropiat mai urmează o surpriză, iar aceasta va fi prezentată chiar de SpaceX.

„Obiectivul meu de aseară a fost unul clar: România. I-am explicat lui Elon de ce România este importantă pentru el și de ce ar trebui să ne viziteze cât mai curând.

Faptul că peste 300 de membri din echipa sa de la SpaceX, pe care am întâlnit-o aici în SUA, sunt conduși de doi ingineri români care ne fac cinste și contribuie la schimbările istorice din domeniul tehnologic a fost un alt argument pentru invitația mea”, a scris Pavel Popescu pe Facebook.

Pavel Popescu și Elon Musk

Pavel Popescu și Elon Musk. Sursa foto: Facebook/ Pavel Popescu

Miliardarul, „a mai fost” în România

Dacă Elon Musk ar decide să accepte invitația fostului deputat, aceasta ar reprezenta prima sa vizită în România.

Amintim că în 2022 s-au făcut multe speculații referitoare la posibila prezență a celui mai bogat om din lume la o petrecere de Halloween în Brașov.

Numai că, Elon Musk a negat atunci zvonurile. De asemenea, la acea perioadă s-a scris și despre prezența actriței Angelina Jolie, care ar fi participat la aceeași petrecere cu fondatorul SpaceX.

Elon Musk de Halloween

Elon Musk de Halloween. Sursa foto: Twitter

Știrea falsă s-a răspândit rapid în acea perioadă, iar evenimentul a fost de la început învăluit într-o rețea complexă de PR și ambiguitate.

Martorii anonimi au afirmat că l-au văzut pe Musk, în timp ce cei prezenți la petrecere au evitat să ofere detalii clare despre subiect.

Revista presei
Jurnalul unui om norocos