Mireasa abandonată înainte de a ajunge la altar și-a uimit invitați. A dat o petrecere de pomină. Foto

Mireasa abandonată înainte de a ajunge la altar și-a uimit invitați. A dat o petrecere de pomină. FotoMireasa abandonată. Sursa foto: Pixabay

Kayley Stead s-a trezit fără mire, care a dispărut brusc chiar în ziua nunții, dar în ciuda acestui fapt, mireasa a continuat petrecerea, iar după doi ani, este acum recunoscătoare pentru acel dezastru din viața sa.

Kayley Stead a fost abandonată chiar în ziua nunții

Kayley Stead era logodită cu partenerul ei de patru ani, dar a rămas brusc cu inima frântă, chiar în ziua nunții, când acesta nu s-a prezentat în fața altarului.

Mireasa a aflat de la unul dintre cavalerii de onoare că logodnicul a plecat cu mașina, ajungând după patru ore la Portsmouth. În aceeași zi, el și-a schimbat numărul de telefon, lăsând-o pe cea care trebuia să-i fie mireasă fără nicio explicație.

Kayley Stead și logodnicul ei ar fi trebuit să se căsătorească în septembrie 2022, în Swansea, Țara Galilor, la nuntă fiind invitate 120 de persoane. Dar cu doar două ore înainte de a ajunge în fața altarului, tânăra de 29 de ani a fost anunțată că viitorul soț a dispărut.

Mireasa dat o petrecere de pomină după aflarea veștii

Kayley Stead nu s-a pierdut cu firea la aflarea veștii și pentru ca banii investiți pentru nuntă, 12.000 de lire sterline, să se ducă pe apa sâmbetei, a dat o petrecere de pomină cu familia și invitații la nuntă, chiar dacă a plâns câteva ore bune.

La doi ani distanță de la acel eveniment neplăcut, Kayley poate spune că se bucură că a fost părăsită, pentru că acel moment șocant pentru ea, i-a deschis calea să dea peste dragostea adevărată.

Kayley savurând o băutură în ziua nunții eiKayley Stead a fost abandonată chiar în ziua nunții.

Un an de zile a decis să rămână singură, apoi Kayley a reluat legătura cu un fost coleg de facultate, Richard Perrott. Încet... prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste neașteptată.

După nuntă, spune ea, a fost contactată pentru a i se spune că îi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat și așa au ajuns la prima întâlnire. Nu avea nimic de pierdut și chiar i-a plăcut de el atunci când s-au revăzut.

Kayley Stead este  mai fericită ca niciodată

Kayley Stead nu regretă nimic din tot ceea ce s-a întâmplat, chiar se bucură că s-a întâmplat așa cum s-a întâmplat și că nu a mai vorbit niciodată cu ea fostul logodnic.

„Mi-a dat lovitura de care aveam nevoie și m-a condus la Richard. Sunt atât de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat. Nu am crezut niciodată că voi mai găsi dragostea. Am fost atât de devastată. Asta arată că timpul îți este cel mai bun prieten”, a spus Kayley Stead.

Kayley Stead a mai declarat că 95% din banii pentru nuntă au fost ai ei, a lucrat ore suplimentare, s-a sacrificat pentru această nuntă, dar nu regretă nimic. A sărbătorit cu domnișoarele de onoare, prietenii, familia. A fost un moment, spune ea, la care i-ar plăcea să se întoarcă deoarece totul a fost despre ea și despre ceea ce a realizat, nu a fost vorba despre el”, a mai spus ea. potrivit Mirror.