Liga Campionilor. Rezultatele ultimelor meciuri disputate. Spectacol pe teren

Liga Campionilor. Rezultatele ultimelor meciuri disputate. Spectacol pe teren Fotbal. Sursa foto: Dreamstime.com

În ultimele ore, fanii fotbalului au putut urmări 6 dueluri importante din Liga Campionilor. Dortmund, Sparga Praga și Celtic au avut rezultatele așteptate de suporteri. În schimb, PSG a avut un meci tensionat cu Girona. De asemenea, disputa dintre Manchester City și Inter s-a încheiat cu scorul 0-0.

Liga Campionilor. Rezultatele ultimelor meciuri

Meciul dintre Bayern Munchen și Dinamo Zagreb a fost unul spectaculos, având în vedere că bavarezii au reușit să blocheze tabela de joc la scorul 9-2.

După un astfel de rezultat, pe pagina oficială UEFA a apărut un mesaj. Reprezentanții forului continental s-au arătat impresionați de reușită și au scris singur cuvânt legat de acest meci ”WOW!”.

Harry Kane a reușit să marcheze de patru ori pe parcursul duelului, trei dintre goluri fiind din penalty-uri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sparta Praga - Salzburg

Sparta Praga a învins-o pe Salzburg, scor 3-0. Meciul din Liga Campionilor a fost unul tensionat, iar Kaan Kairinen a fost deschis scorul încă din minutul 2. Următoarele două goluri înscrise pentru cehi au fost prin Olatunji ('42) și Laci ('58).

Sparta Praga, Liga Campionilor

Sursa foto: Instagram

Celtic a făcut spectacol pe teren. Meciul cu debutanta Slovan Bratislava s-a încheiat cu scorul 5-1.

Ploaia de goluri a început pe Glashow în minutul 17. Liam Scales a deblocat tabela și a reușit să marcheze un gol spectaculos. În minutul 55, Danny Makkelie a fost faultat de Danylo Ignatenko. Astfel, arbitrul a cerut lovitură de la 11 metri pentru Celtic. Aceasta a fost transformată într-un gol.

Liga Campionilor. PSG- Girona

După plecarea lui Mbappe, Paris Saint Germain a avut un meci dificil cu Girona.  Reușita formației  lui Luis Enrique a fost posibilă prin gafa făcută de portarul oaspeților.

Echipa învinsă a fost debutantă în cupele europene.

Disputa dintre City și Inter a fost la fel de tensionată, însă s-a încheiat fără goluri. Dincolo de acest rezultat, Pep Guardiola nu s-a arătat nemulțumit de reprezentația echipei sale.

„Inter este o echipă care se apără foarte bine. Ei sunt stăpânii apărării și ai tranzițiilor. Am primit o șansă și jumătate și nu am putut crea multe.Șansele de a marca atunci când o echipă se apără atât de bine sunt mici. Sunt mulțumit de performanța noastră, mi-a plăcut totul”, a explicat Pep

Guardiola.