J Lo și Ben Affleck, din nou, împreună. Unde au fost surprinși cei doi

J Lo și Ben Affleck, din nou, împreună. Unde au fost surprinși cei doi Jennifer Lopez. Sursa foto. Facebook

Cântăreața și producătorul au fost surprinși în acest week-end împreună, pentru prima dată de la momentul în care s-a anunțat divorțul. Fostul cuplu a fost văzut în public atunci când au ieșit la prânz la hotelul Beverly Hills.

Împreună, de dragul familiei

Cei doi au venit la prânzul în cauză, însoțiși de copii lor. Gemenii cântăreței, Emme și Max, în vârstă de 16 ani, precum și fiica lui Affleck, de 15 ani, Seraphina, și fiul de 12 ani, Samuel, au fost prezenți la marea reuniune. Pentru această ocazie, Lopez a avut grijă să poarte stilul care a consacrat-o. O pereche de blugi cu talie înaltă, de culoare închisă, evazați care i-au pus în evidență formele. În partea de sus a purtat un pulover decupat cu gât negru.

jennifer lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck. Sursa: Twiter

Ea a optat să-și păstreze ochii umbriți cu o pereche de aviatoare maro cu rame aurii, care, întâmplător, s-au potrivit cu părul ei blond cu evidențiere caramel. Ca de obicei, J. Lo a făcut a apărut cu accesorii sofisticate. Pe umăr îi era atârnată o geantă moale din piele de șarpe, în timp ce o pereche de pantofi stiletto negri o făceau să pară ceva mai înaltă.

J Lo a scos inelul de logodnă de pe deget

Mâinile ei găzduiau câteva inele de argint, deși Lopez își purta în mod deosebit inelul de logodnă pe degetul mic. Affleck, la rândul său, a părut că a ieșit din stilul său casual. A purtat totuși o pereche de adidași la blugii albaștri, dar și o cămașă de un albastru cobalt pentru un aspect mai rafinat.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fel ca Lopez, purta o pereche de ochelari de soare aviator, dar cu nuanțe negre și rame argintii. În ciuda divorțului, se pare că Lopez și Affleck încă apar ca o familie, probabil datorită copiilor. Cert este că la această reuniune se pare că a fost prezentă și fosta soție a lui Affleck. Jennifer Garner ar fi fost văzută părăsind hotelul împreună cu Seraphina și Samuel.

Revista presei