SuperLiga. Poli Iași a câștigat cu Universitatea Craiova, la debutul lui Emil Săndoi

SuperLiga. Poli Iași a câștigat cu Universitatea Craiova, la debutul lui Emil Săndoi Poli Iasi - Universitatea Craiova 2-0 Sursa foto: Facebook

În etapa a noua din SuperLiga, Poli Iași a câștigat cu Universitatea Craiova, într-un meci de fotbal jucat pe un teren imposibil. Ploaia a pus probleme ambelor echipe, însă, moldovenii s-au descurcat mai bine.

Poli Iaşi a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Universitatea Craiova. Jocul s-a disputat în condiții de ploaie torenţială, pe un teren impracticabil.

Poli Iași a cîștigat în SuperLiga

Ieșenii, cu Emil Săndoi pe bancă, au început mai curajos meciul cu Universitatea Craiova. Chiar dacă oltenii au ținut mingea mai mult, în mediul din SuperLiga, moldovenii au fost mai incisivi pe contraatac. Incursiunile celor de la Poli Iași au provocat panică aproape de fiecare dată.

Prima ocazie s-a pridus în minutul 27, când cei de la Poli Iași s-au văzut în situația de doi contra unu. Valentin Gheorghe a avansat în careul advers și i-a pasat lui Kamberi. Din 8 metri, atacantul a trimis mult peste poartă. Trei minute mai târziu, fotbalistul a primit în careu, tot după un contraatac necruțător, și a marcat în colțul din dreapta portarului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ieșenii puteau înscrie din nou, înainte de pauză, în SuperLiga, tot în urma unui contraatac. Ștefanovici a primit în apropierea careului mic, dar a tras peste poartă.

Emil Săndoi

Emil Săndoi Săndoi Sursa foto: Facebook

Craiovenii au încercat să revină în repriza secundă

Oltenii au dominat a doua parte a meciului din SuperLiga. Echipa lui Gâlcă a dat impresia că poate înscrie, însă nu a reușit. Prima ocazie mare a venit în minutul 51. Bancu a primit în careu de la Mitriță, a șutat din prima, dar Fernandez, portarul ieșenilor a respins în corner. În minutul 53, după o lovitură de la colțul terenului, Baiaram a trimis din cădere spre poartă. Mingea a fost oprită de mâna lui Guilherme.

După consultarea VAR, arbitrul a dictat penalty, însă Mitriță, proaspăt revenit de la echipa națională, a executat prost. El a trimis la un metru peste poartă. Oltenii au mai ratat o dată prin Baiaram care a șutat în Fernandez. Imediat, unul după altul, Ivan, Baiaram și Paradela au trimis în apărătorii ieșeni.

Moldovenii au închis tabele la finalul jocului, după 100 de minute. Tailson a trimis în poartă, pentru 2-0, după 3 încercări ratate, din cauza bălților de pe teren. După acest meci, Poli a urcat pe locul 10, în SuperLiga, cu 10 puncte, în timp ce oltenii se clasează pe 4, cu 15 puncte.

Caseta tehnică a meciului din SuperLiga

Poli Iași a învins pe un teren dificil Universitatea Craiova, în etapa a noua din SuperLiga la fotbal. Conform datelor oficiale, la meciul din SuperLiga au asistat 3.205 de spectatori. Golurile au fost înscrise de Kamberi în minutul 30 și de Tailson în minutul 90+10. Pentru oaspeți, Mitriță a ratat o lovitură de la 11 metri.

Poli Iaşi a jucat cu: J. Fernandez – Todoroski (Atanaskovski ’59), Guilherme, Samayoa, Ispas – Bordeianu (Miskovic ’85), Gouet – V. Gheorghe (Tailson ’67), Alin Roman, Stefanovici (Gheorghiţă ’67) – Kamberi. Antrenor: Emil Săndoi

Universitatea Craiova: L: Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Sierra (Maldonado ’80), Bancu – Oshima (Screciu ’80), Căpăţînă (Houri ’62) – Mora (Paradela ’43), Baiaram, Mitriţă – A. Ivan (Barbu ’81). Antrenor: Constantin Gâlcă

Cartonaşe galbene: Bordeianu ’73, Tailson ‘90+1 / Vlădoiu ’89, Houri ‘90

Arbitri: George Rareş Vidican - Bogdan George Duţă, Alexandru Ioan Corb - Bogdan Dumitrache; Camera VAR: Iulian Dima, Ciprian Danşa; Obsservatori din partea LPF: Robert Dumitru, Viorel Anghelinei

Revista presei