Prințul Harry schimbă prefixul. Cum își va petrece ziua de naștere

Prințul Harry schimbă prefixul. Cum își va petrece ziua de naștere Sursa foto: Facebook/Prințul Harry, Familia Regală Britanică

Prințul Harry schimbă prefixul. Născut pe 15 septembrie 1984, acesta împlinește duminica aceasta 40 de ani. Acesta este al doilea fiu al Regelui Charles III și al regretatei Prințese Diana.

Prințul Harry schimbă prefixul. Cum își va petrece ziua de naștere

Tabloidele din Statele Unite și Marea Britanie scriu că Prințul Harry pregătește o mare petrecere la care vor participa o mulțime de vedete. Cu toate astea, niciun membru al familei regale britanice nu îi va fi alături.

Potrivit unor surse prințul va da o petrecere uriașă în California pentru a-și sărbători cea de-a 40-a aniversare, pe 15 septembrie, în centrul căreia se vor afla soția sa Meghan Markle și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

 „Probabil vor da o petrecere fastuoasă și își vor invita prietenii în preajma zilei sale de naștere. Meghan și Harry au mulți prieteni la Hollywood, așa că va fi cu siguranță o petrecere uriașă, indiferent ce vor face. Cine știe, ar putea chiar să vândă presei imagini din interior de la petrecere”, a declarat expertul regal Lydia Alty a declarat pentru express.co.uk.

Ne puteți urmări și pe Google News
Prințul Harry și Familia Regală

Prințul Harry. Sursă foto: Facebook/Prince Harry, Duke of Sussex

Prințul Harry și-ar fi dorit să petreacă acasă, în Marea Britanie

Detaliile despre petrecerea organizată în SUA vine la doar câteva zile după ce o sursă apropiată cuplului a declarat că Harry și-a dorit inițial să-și sărbătorească ziua de naștere în Marea Britanie.

„Harry a fost foarte dornic să meargă în Marea Britanie și să petreacă cu prietenii săi, și încă ar face-o dacă Meghan l-ar lăsa, dar ea spune vehemnt nu. În primul rând, este o imagine proastă pentru brandul lor. Ei speră să se întâlnească cu crema societății, cu elita politică și de la Hollywood, așa că ideea ca el să bea shot-uri și să se poarte ca un prost cu amicii lui în Mykonos sau oriunde este pur și simplu cea mai proastă idee posibilă”, a declarat o altă sursă publicației Closer: „

Se pare că totodată Meghan Markle a dorit ca petrecerea să aibă loc la ei acasă, deoarece ducele de Sussex urmează să zboare la New York peste câteva zile, iar ea nu îl va însoți.

Ce a făcut anul trecut

Anul trecut, când a împlinit 39 de ani, prințul Harry a sărbătorit în Dusseldorf, Germania, unde au avut loc Jocurile Invictus. Se spune că prințul și-a sărbătorit ziua de naștere cu o seară înainte împreună cu soția sa și echipa lor la un restaurant german.

Grupul ar fi mâncat mâncăruri germane clasice, cum ar fi șnițel și cârnați de sânge, stropite cu bere fabricată de restaurantul Brauerei Schumacher.

Chiar de ziua sa de naștere, prințul a urmărit Jocurile Invictus la Merkur Spiel-Arena, unde a fost ovaționat de mulțime.

 

Revista presei
Sarek