Scandal după Insula Iubirii. Plouă cu acuzații grave după despărțire

Scandal după Insula Iubirii. Plouă cu acuzații grave după despărțire Dani Ungureanu și ispita Mădălina. Sursă foto: Captură video

După anunțul despărțirii, Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii se află în conflict deschis. Mădălina, cunoscută ca ispită în cadrul emisiunii, a fost cea care a făcut publică separarea, stârnind o serie de reacții. În replică, Dani a declarat că de fapt este vorba de o simplă neînțelegere, contestând afirmațiile fostei sale partenere și sugerează că situația nu este așa cum a fost prezentată.

Scandal după Insula iubirii. Plouă cu acuzații grave după despărțire

După ce a fost făcut publică despărțirea, fostul partener al Mariei a lansat un atac dur la adresa Mădălinei, numind-o „ispita necredincioasă”. Potrivit postării sale, el a recunoscut că a avut o relație extraconjugală ca urmare a infidelității Mădălinei, sugerând că ea nu a fost deloc loială în timpul relației lor. Acesta a subliniat că, în ciuda aparențelor, comportamentul Mădălinei a fost departe de a fi impecabil.

„Este un băiat cu care Mădălina a avut treabă înainte de Insula, iar după ce am venit acasă, a continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă.

De ce am înșelat-o după două săptămâni? Din motivul ăsta! Pe lângă asta, mai mulți băieți mi-au spus că au treabă cu ea în timp ce noi, practic, formăm un cuplu, arătându-mi conversații și dovezi”, a declarat Dani de la Insula Iubirii.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a continuat: „Aici a fost greșeala mea că nu am crezut de la început o persoană care mi-a spus <ai grijă cu Mădălina, că face, că drege>, o persoană din trecutul meu. Da, am fost blocat pe apeluri, o sunam de pe alte numere casă îi spun să nu mai îmi rostească numele”.

Ispita Mădălina Insula iubirii

Ispita Mădălina Insula iubirii. Sursă foto: Captură video

Reacția ispitei Mădălina

În ciuda controverselor și a acuzațiilor, femeia cu care a încheiat aventura de pe Insula Iubirii a persistat în declarațiile sale, afirmând că relația nu mai există, chiar dacă doar două săptămâni mai devreme fusese implicată în acte de infidelitate. Indiferent de contextul și circumstanțele, ea a continuat să mențină poziția că nu mai are o relație cu fostul partener.

„Dani minte! Nu ne-am împăcat și ne vom împăca. Încă mă sună, el e blocat peste tot, dar mă suna de la toată lumea. Am blocat toate numerele ascunse care mă sună, dacă nu le am în agendă. M-a înșelat din nou. El consideră că videoclipul respectiv pe care l-a postat și pe care l-a șters nu este nimic, nu e înșelat, dar nu e doar atât, au fost mult mai multe, s-au adunat. Până la urmă nu funcționăm împreună și asta este, mergem înainte”, a spus Mădălina pentru cei de la Spynews.ro.

Cei doi au plecat împreună de la Insula iubirii

Dani Ungureanu s-a despărțit de partenera cu care venise pe Insula Iubirii, iar la finalul emisiunii a decis să rămână alături de ispită.

Maria (26 de ani), lucrător comercial și Dani (26 de ani), liber profesionist, au venit la Insula Iubirii pentru a își testa relația. Cei doi aveau o relație de cinci ani, dar totul s-a destrămat când au ajuns în Thailanda. Blondina a declarat că Dani e foarte gelos și răzbunător, dar deopotrivă iubitor și afectuos. El a spus că partenera lui este foarte rece și că are nevoie de mai multă afecțiune.

 

Revista presei
Furtuna de zăpadă