Accident între două autotrenuri de mare tonaj. Două persoane au fost rănite

Accident între două autotrenuri de mare tonaj. Două persoane au fost rănite Sursa foto: Facebook/ Captură video

Un accident a avut loc între două autotrenuri pline cu material lemnos și apă îmbuteliată. Coliziunea s-a produs miercuri noaptea pe șoseaua de centură a municipiului Roman. În urma impactului, unul dintre șoferi și o pasageră au rămas încarcerați.

Accident între două tiruri

Cele două autotrenuri transportau o încărcătură mare și s-au ciocnit pe șoseaua de centură din Roman. Din cauza impactului puternic, două persoane au rămas blocate în cabină.

Unul dintre cele două autotrenuri era încărcat cu material lemnos, iar celălalt era plin cu baxuri de apă îmbuteliată.

Un șofer și o pasageră au rămas blocați în cabină

Din cauza impactului puternic, un șofer și o pasageră au rămas încarcerați. La fața locului au ajuns echipajele de la descarcerare și au intervenit pentru scoaterea celor două persoane.

Ne puteți urmări și pe Google News

Șoferul în 53 de ani și femeia care se afla în cabină au fost transportați la cel mai apropiat spital. Ambii erau conștienți în momentul preluării de la locul accidentului.

Pe parcursul intervenției, traficul a fost blocat pe un sens de mers.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului în vârstă de 53 de ani, din județul Suceava, și a unei femei, în vârstă de 61 de ani, din județul Bacău, pasager în autotren, care au fost transportați la o unitate medicală. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, potrivit IPJ Neamț.

Încă un accident în Pasajul Unirii

Un al accident a avut loc, miercuri seara, în Pasajul Unirii, după ce trei  autoturisme s-au ciocnit. Potrivit Poliției, o persoană a fost rănită. În urma producerii acestuia,

Accident Pasajul Unirii

Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 4

Primăria Sectorului 4 a anunțat că traficul rutier este restricționat pe sensul pe sensul de mers dinspre Universitate. Pe parcursul intervenției echipajelor, circulația a fost mutată deasupra pasajului. Din cauza impactului au rezultat mai multe pagube pe domeniul public. Anual, zeci de accidente se produc în zona Pasajului Unirii.

Revista presei