Veste bună pentru fanii din întreaga lume. Simona Halep revine

Veste bună pentru fanii din întreaga lume. Simona Halep revine Simona Halep. Sursa foto: Instagram/ Simona Halep

Simona Halep, una dintre cele mai titrate tenismene din România, este pregătită să revină pe teren după o absență de cinci luni, relatează surse din cadrul organizatorilor turneului din Hong Kong. Aceștia au anunțat oficial că sportiva va participa la competiția WTA de 250 de puncte, care se va desfășura între 28 octombrie și 3 noiembrie 2024, grație unui wildcard oferit de organizatori.

Problemele de sănătate ale lui Halep au forțat-o la o pauză de cinci luni

Această revenire mult așteptată vine în urma unei perioade dificile pentru Halep, care a fost nevoită să stea departe de teren din cauza problemelor la genunchi. Ultima apariție a româncei pe teren a avut loc în luna mai 2024, când a abandonat meciul din cadrul turneului Trophee Clarins de la Paris, împotriva americancei McCartney Kessler.

Înainte de a primi wildcard-ul, Simona Halep a vorbit despre dorința sa de a reveni la competiții și despre planurile de recuperare: „Îmi doresc mult să joc din nou, mi-e dor de competiție. Plănuiesc să particip la turneul din Hong Kong la sfârșitul lui octombrie, dacă totul decurge bine cu recuperarea genunchiului,” conform DigiSport.

Declarațiile sale arată cât de nerăbdătoare este să își reia activitatea profesională și să își testeze din nou forțele pe terenul de tenis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Așteptări mari pentru revenirea campioanei din România

Turneul din Hong Kong va reuni o serie de jucătoare de top, printre care românca Emma Răducanu, Leylah Fernandez, Danielle Collins și Katie Boulter, oferind un context competitiv puternic.

Pentru Halep, această competiție va reprezenta nu doar o revenire pe teren, ci și o oportunitate de a recâștiga încrederea și forma necesară pentru a urca din nou în clasamentele mondiale.

Fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să o vadă pe Halep din nou în acțiune, iar turneul din Hong Kong promite să fie o revenire spectaculoasă pentru campioana din România.

Hong Kong

Hong Kong. Sursa: pixabay.com

Revista presei