Victor si Selina, protagoniștii celor mai noi glume. Ținte pe net, după ce au căzut cu bicicleta în apă

Victor si Selina, protagoniștii celor mai noi glume. Ținte pe net, după ce au căzut cu bicicleta în apă Victor Slav. Sursă foto: Facebook

Aventurile celor de la America Express încep să cucerească internetul, de această dată protagoniștii sunt Victor Slav și Selina. Cei doi au avut parte de o aventură care a stârnit hohote de râs.

Protagoniștii celui mai amuzant moment

Concurenții de la America Express sunt cu siguranță sub presiune. Altfel nu se explică alegerea lui Victor Slav de a coti cu bicicleta fix în direcția în care nu era altceva decât un lac. Desigur ca în lac s a terminat și excursia, însă imediat după aceste imagini, internetul a fost inundat de mm-uri amuzante.

“Când îți cumperi bicicleta de la o bătrânică din Germania care a mers cu ea, doar “până la piață” este una dintre glumele făcute pe seama lor. Cert este că și cei doi s-au amuzat teribil de pe urma experienței pe care au avut-o. Ba chiar au fost felicitați legat de modul în care au reacționat. Carmen Negoiță, o altă participantă la concurs a spus că dacă li s-ar fi întâmplat ei și surorii sale acest lucru, cu siguranță ieșea scandal.

Screenshot

Au fost felicitați pentru reacție

Cert este că cei doi au trecut cu brio peste proba în cauză, chiar dacă au făcut și o baie într-un lac nu tocmai curat. Selina și Victor sunt împreună de ceva vreme. Dar nu s-au afișat public atât de mult, cum o fac la această emisiune. Cu toate acestea, telespectatorii au putut vedea că sunt destul de uniți ca și cuplu și că știu să reacționeze chiar și la situații mai puțin plăcute.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, aceasta este prima relație serioasă pe care Victor Slav și-o asumă. După cea în care a fost implicat cu Bianca Drăgușanu. Cert este că fost prezentator pare să fie extrem de fericit alături de Selina, în ciuda trecutului tulbure al acesteia. Astfel că a ajuns chiar până acolo încât i-a făcut cunoștință chiar și cu fiica lui, Sofia.

Revista presei