Anamaria Prodan spune că se mărită: Pregătim totul că la carte de data asta

Anamaria Prodan spune că se mărită: Pregătim totul că la carte de data asta Anamaria Prodan și Roland Gavril. Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan formează un cuplu cu Ronald Gravil de mai bine de câteva luni și a spus că are planuri de căsătorie. După ce s-a zvonit că Vica Blochina a fost amantă lui Laurențiu Reghecampf, impresara a declarat că ea poate să își aleagă orice bărbat din Univers.

Anamaria Prodan are în plan să se căsătorească

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat”, a spus impresara.

Anamaria Prodan

Sursa foto: Instagram

Ea a mai zis că a treia căsătorie va fi cu noroc și că este foarte fericită lângă iubitul mai tânăr, Ronald Gavril. Cei doi își fac declarații pe rețelele de socializare des și postează poze împreună. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan.

Cum vrea să fie tratată Anamaria Prodan

Anamaria consideră că trebuie să se facă liniște când intră într-o sală cu partenerul ei. Aceasta nu vrea să vadă zâmbete și coate când se afișează cu un bărbat. „În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul său, cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a mărturist Anamaria Prodan.

Ne puteți urmări și pe Google News
Anamaria Prodan

Sursa: Arhiva EVZ

Încă mai vorbește cu Laurențiu Reghecampf

Impresara a mai zis că n-a primit momentan actele de divorț și că discută zilnic cu fostul partener, Laurențiu Reghecampf, doar pentru copil. Anamaria a mai declarat că vrea să se mute în America sau Dubai pentru binele fiului său, Bebeto. Ea consideră că tânărul are nevoie de liniște în această perioadă.

De curând, ea a fost premiată în Dubai, unde vrea să se mute cu Bebeto, pentru cariera sa de succes în domeniul sportiv. „Este o onoare să urci pe scenă alături de cei mai buni din meadle east. Premiul meu a fost unul deosebit: membru marcant în fotbalul mondial”,a spus Anamaria.

Revista presei
Furtuna de zăpadă