George Simion se laudă cu achiziția lui Gigi Becali. Patronul FCSB ar putea candida pentru AUR

George Simion se laudă cu achiziția lui Gigi Becali. Patronul FCSB ar putea candida pentru AUR Gigi Becali Sursa foto: captura video

București. George Simion susține că ar fi obținut acordul lui Gigi Becali care-și dorește să candideze pentru AUR. Deputatul spune că omul de afaceri și-ar fi exprimat de mai multă vreme simpatia față de partidul său.

 

Becali a declarat, în urmă cu câtva timp, că dorește să susțină campania electorală a lui Simion și că ar putea candida la un mandat parlamentar. El spunea că are mai multe proiecte de lege pe care dorește să le promoveze.

George Simion se lipește de Gigi Becali

Șeful AUR se laudă că Gigi Becali ar fi spus în nemumărate rânduri că-l va susține în alegerile prezidențiale. Lipindu-și imaginea de patronul FCSB, George Simion speră că va atrage o parte din notorietatea și simpatia de care se bucură acesta în rândul suporterilor. El vorbește în numele acestuia spunând că latifundiarul vrea să-l vadă președinte al României.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cu siguranță, noi nu o să-l băgăm la închisoare, cum a făcut-o statul paralel, cum au făcut-o cei care au condus până acum România. Domnul Becali și-a arătat susținerea publică, ne-a și votat la alegerile europarlamentare. A zis că a votat pentru o Românie de aur și a zis că dorește să mă susțină la alegerile prezidențiale, că dorește să-l vadă pe George Simion președinte”, a afirmat George Simion.

În contextul alegerilor prezidențiale și parlamentare, Simion și-a pierdut priza la public. Campania prin care a promis că va construi case ieftine a fost lansată mult prea devreme. Iar după un aflux la sediile partidului AUR, semnatarii așa ziselor contracte au început să analizeze promisiunea mai atent. Și pe măsură ce trece timpul numărul celor care cred că Simion va da case la tot poporul scade. Drept care își caută susținere în altă parte.

„Asta înseamnă pentru mine o responsabilitate în plus, faptul că milioane de oameni își pun nădejdea în mine, fiind și cel mai tânăr candidat, faptul că domnul Gigi Becali și multe alte personalități… Am vorbit astăzi despre Becali la Țebea cu oameni care spuneau ce bine e că vă susține, pentru că a sprijinit dezinteresat foarte multă lume necăjită”, a mai spus George Simion.

george simion si becali

George Simion și Gigi Becali Sursa foto Hotnews

Gigi Becali ar putea candida pe listele AUR

George Simion este dispus să-i ofere, lui Gigi Becali, un loc pe listele AUR la alegerile parlamentare. El spune că va anunța candidații pe 21 sau 22 septembrie. Iar printre candidați la parlamentare se vor afla mai mulți „oameni de valoare” printre care și Gigi Becali sau Petrișor Peiu.

„Domul Becali și-a manifestat inclusiv dorința de a candida din partea AUR, vom anunța candidații în jurul datei de 21 – 22 septembrie pe fiecare circumscripție și cred că vom lua decizia cea mai bună și cred că românii care sunt scârbiți de felul în care s-a făcut politică și de politicienii care au condus România până acum o să îl voteze pe Gigi Becali, pe Petrișor Peiu și alți oameni de valoare care au ajutat în județul din care face parte”, a spus George Simion.

Deputatul AUR este sigur că toți cei care îl apreciază și au încredere în Gigi Becali vor vota partidul său. El îi face reclamă patronului FCSB, spunând că este un creștin ortodix practicant, care a sprijinit multe biserici. Iar acest lucru se pliază pe „valorile” pe care le promovează și formațiunea sa.

„Nu e nici o bombă, Gigi Becali susține AUR și toți cei care îl respectă, își pun încrederea în Gigi Becali trebuie să voteze AUR la aceste alegeri care sunt foarte importante, care sunt cruciale pentru următorii 20 de ani. E cât se poate de clar. Domnul Gigi Becali este un creștin ortodox practicant, a sprijinit multe biserici, multe mănăstiri, noi suntem un partid creștin, avem 4 valori, 4 piloni identitari pentru AUR – națiune, credință, familie și libertate”.

Alegeri în Germania

Alegeri Sursa foto: Pixabay

George Simion trage speranță la turul doi

În acest context, cu Gigi Becali de-a dreapta sa, politicianul AUR speră că va reuși să ajungă în turul al doilea la alegerile prezidențiale. El spune că venirea patronului FCSB alături de el este naturală, normală.

„Am avut aceleași poziții în pandemie, ne raportăm la fel față de biserică, față de Divinitate, astăzi am sărbătorit 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu, valorile naționale, dar am sărbătorit cât noi creștinii ortodocși nașterea Maicii Domnului. De aceea, sigur că apropierea aceasta a lui Gigi Becali față de AUR și susținerea pentru candidatul George Simion la alegerile prezidențiale e naturală, e normală”, a mai afirmat George Simion.

Politicianul AUR anunță că mulți oamnei din „spectrul acesta creștin-patriotic”, i se vor alătura pe listele de candidați. Aceștia îl vor susține pentru o victorie la alegerile prezidențiale.

„Mulți oameni care sunt din spectrul acesta creștin-patriotic se vor regăsi pe viitoarele noastre liste și îmi vor susține candidatura și mă vor susține să câștig turul doi al alegerilor prezidențiale”, a declarat George Simion.

 

Revista presei
Teatru. Volumul 1