Victorie în primul meci de handbal feminin din Liga Campionilor. Rapid Bucureşti a învins ZRK Budućnost 

Victorie în primul meci de handbal feminin din Liga Campionilor. Rapid Bucureşti a învins ZRK Budućnost  Handbal Rapid București. Sursa foto: Facebook

Rapid Bucureşti a obținut o victorie incredibilă în debutul grupei B a Ligii Campionilor, duminică, pe teren propriu, cu formaţia Buducnost Podgorica. Scorul final a fost 32-27.

Rapid Bucureşti a învins ZRK Budućnost cu 32-27, în grupa B a Ligii Campionilor

Marcatoarele partidei au fost Andjela Janjusevic, cu opt goluri, Kassoma cu cinci goluri, Polamn, cu cinci goluri, Pavicevic, șapte goluri, Despotovic șase și Vukcevic a marcat patru goluri.

După o a doua repriză excelentă, fetele noastre au adus primele puncte în cea mai puternică competiție din handbalul mondial.

Andjela Janjusevic, după victoria de astăzi, ZRK Buducnost: „Am așteptat cu nerăbdare să jucăm un nou sezon de Liga Campionilor, pentru această atmosferă și pentru acești suporteri minunați. Sunt fericită că am luptat și am obținut primele puncte în această grupă foarte grea”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane jucând volei şi textRapid Bucureşti a învins ZRK Budućnost. Andjela Janjusevic. Sursa foto: Facebook

Echipa Buducnost a ajuns greu în București din cauza întârzierii curselor pe rutele Podgorica-Istanbul-Bucureşti. Handbalistele au stat o zi întreagă în aeroportul din Istanbul până la următoarea cursă. Mai mult, bagajele jucătoarelor Ivana Godeč, Andrijana Popović şi Nikolina Marković s-au pierdut.

Cu cine vor juca româncele în etapa următoare

În prima etapă din grupa B, s-au mai jucat partidele dintre:

  • Gyor ETO-Team Esbjerg 28-26,
  • Brest Bretagne Handball-Vipers 30-27.

De asemenea, duminică mai este programată disputa dintre Odense – HB Ludwigsburg. În etapa a II-a, Rapid Bucureşti va juca în deplasare cu Vipers, pe data de 14 septembrie.

În grupa A, duelul din prima rundă a fost tranşat de Gloria Bistriţa în faţa campioanei CSM Bucureşti, scor 30-26. Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie). Deţinătoarea trofeului este echipa din Ungaria, Gyor ETO, câştigând în 2024 al şaselea trofeu.

Revista presei