Cât de mult a costat turneul Prințului Harry și al lui Meghan în Columbia

Cât de mult a costat turneul Prințului Harry și al lui Meghan în Columbia Harry și Meghan. Sursă foto: Facebook/Extra

Cât de mult a costat turneul Prințului Harry și al lui Meghan în Columbia? Costurile au fost publicate după ce țara a fost acuzată că a folosit vizita foștilor membri ai Familiei Regale pentru a distrage atenția de la eșecurile guvernului.

Suma exactă pe care Columbia a cheltuit-o pentru a-i găzdui pe Prințul Harry și Meghan Markle luna trecută a fost dezvăluită. Soții Sussex au călătorit în țara sud-americană pentru un turneu de patru zile. În acest timp, au vizitat o școală, au jucat volei și au atras atenția populației cu privire la hărțuirea online și la dezinformare.

Turneul Prințului Harry și al lui Meghan în Columbia

În total, Columbia a cheltuit echivalentul a 44.725,14 lire sterline. Această sumă a plătit pentru transportul și securitatea cuplului pe toată durata călătoriei. Vicepreședintele columbian Francia Marquez, care a organizat turneul, a publicat cifrele de cheltuieli. Datele au fost publicate la cererea senatorului Maria Fernanda Cabal.

Dna Cabal a calificat călătoria drept un „spectacol”, care a adus „cheltuieli inutile”. Însă dna Marquez a confirmat că Harry și Meghan și-au plătit singuri zborurile și cazarea. Cifrele arată că 7.500 de lire sterline au fost cheltuite pe costurile de securitate pentru călătoria lor la San Basilio de Palenque, un fost oraș al sclavilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Între timp, Columbia a cheltuit 4.500 de lire sterline pentru securitate în Cali. Unde Harry și Meghan au urmărit un spectacol pus în scenă de o organizație de tineret.

Strategie de marketing

Înainte de călătoria lui Harry și Meghan, un avocat columbian a declarat că guvernul țării sale a folosit turneul ca o „distragere a atenției” de la eșecurile sale.

„Sunt sigur că Meghan și Harry au intenții bune. Dar toată lumea de aici vorbește despre cât de evident sunt manipulați. Desigur, puterea lor de vedetă va fi folosită pentru a atrage atenția asupra oamenilor săraci. De asemenea, pentru a scoate în evidență zone culturale din Columbia. Dar realitatea este că guvernul columbian se îneacă în scandaluri de când a venit la putere în urmă cu doi ani. Au nevoie de ceva care să îi liniștească pe oameni. Să îi facă să arate bine în străinătate” a adăugat avocatul.

După turneu, consilierul de dreapta al orașului Cali, Andres Escobar, a publicat o postare în care critica călătoria familiei Sussex.  „Continuăm cu o practică veche: predarea resurselor noastre în schimbul fumului și oglinzilor. Miliarde care ar fi putut fi folosite pentru a extinde acoperirea cantinelor pentru copii, pentru a plăti salariile mamelor comunitare, pentru a oferi capital inițial comunităților afro sau pentru a adapta baze sportive care sunt practic în ruină” a spus acesta, conform Express .

Revista presei
Teatru. Volumul 1