Insula Iubirii. A primit sau nu Iustina mașina mult visată de la soțul Cornel?

Insula Iubirii. A primit sau nu Iustina mașina mult visată de la soțul Cornel? Cornel și Iustina. Sursa foto: Youtube

România. Deși Iustina și Cornel s-au separat în timpul emisiunii, au plecat împreună de la Insula Iubirii. Pe parcursul show-ului, concurenta a mărturisit că iubitul ei i-a promis că dacă totul decurge bine între ei, va primi mașina visată.

Ajunși înapoi în România, cei doi au venit extrem de populari pe rețelele sociale, mai ales pe TikTok, acolo unde cuplul face adesea live-uri și vorbește cu fanii lor și ai emisiunii.

Iustina și Cornel. Concurenta nu a primit mașina

Într-un live, cei care îi urmăresc au întrebat dacă Iustina a primit mașina dorită, însă Cornel a admis că nu i-a cumpărat soției sale automobilul și că aceasta va trebui să și-l achiziționeze singură.

„Nu i-am cumpărat mașină, nu. O să își ia singură”, a spus Cornel.

Ne puteți urmări și pe Google News

„O să îmi iau singură. Până la ziua mea, luăm”, a completat Iustina, dându-se de gol că tot împreună cu soțul său își va lua mașina.

Iustina și Cornel s-au întâlnit în perioada în care el era încă căsătorit. După divorțul său, cei doi au început o relație, în ciuda diferenței de vârstă de 12 ani dintre ei.

Iustina și Cornel

Iustina și Cornel. Sursa foto: captură foto/ TikTok

Cornel are patru copii din căsnicia anterioară, iar Iustina urmează să îi aducă al cincilea copil.

Cei doi au trecut testul iubirii

Iustina a fost cerută de Cornel în căsătorie la doar opt luni după relație, iar testul de la Insula Iubirii a fost ultimul, înainte de a face marele pas, așa cum își doreau.

La finalul show-ului, cei doi au decis să plece împreună acasă, chiar dacă în timpul emisiunii au hotărât să pună capăt relației lor.

În plus, la ceremonia finală, bărbatul a aflat că va deveni din nou tată.

@iustinalg 🤍 @Luchiancornel @Catalina Andrei #fy #fyp #foryou #foryoupageofficiall #emotions #moments #love #babygirl #dadgirl #momgirl #loveyou ♬ say yes to heaven by lana del rey - ♡

Ajunși acasă, cei doi s-au și căsătorit, iar invitați au fost și colegii lor de pe Insula Iubirii, potrivit româniatv.net.

Mai multe imagini de la nunta lor au apărut pe rețelele sociale încă din timpul difuzării emisiunii.

Revista presei
Teatru. Volumul 1