Mireasa, sezonul 10. Băieții, despre seriozitatea fetelor din competiție: Aparențele înșală

Mireasa, sezonul 10. Băieții, despre seriozitatea fetelor din competiție: Aparențele înșală

Mireasa, sezonul 10. Băieții au vorbit despre concurente, iar Raul a dezvăluit că le-a studiat profilurile fetelor de pe social media înainte de a intra în competiție. În opinia sa, unele dintre concurente au poze provocatoare pe rețelele de socializare.

Mireasa, sezonul 10. Ce se spune despre seriozitatea fetelor

Raul a analizat și contul Daianei, înainte să intre în competiție. Iar într-un final s-a lăsat cu discuții acide în curtea băieților. Mai ales Raul, care a spus concluziile sale după ce a analizat conturile de Instagram ale fetelor din concurs.

În urma concluziilor sale despre concurente,  discuțiile s-au aprins între băieți în casa Mireasa sezonul 10. Raul generând controverse în emisiune. În opinia sa, „aparențele înșală” și dacă vă uitați pe Story-uri vă luați cu mâinile în cap, a mai declarat Raul.

Raul a mai subliniat faptul că nu a venit în concurs „să fac râcă”, dar nu are cum să nu spună ce a văzut în afara casei. Iar criticile continuă  spunând că poate „fetele se mândresc cu acele poze, dar eu m-am speriat”, a spus el colegilor din concurs.

Ne puteți urmări și pe Google News

Concurenții, dornici să afle care a fost fata care l-a iritat pe Raul

Băieții au comentat, de asemenea, despre fetele din casă, încercând să afle cine ar putea fi tânăra care l-a surprins negativ pe Raul. Discuția provocate de băieții din casă au generat replici dure între Daiana și Raul.

Așa s-a aflat că ea este fata care i-a lăsat o impresie proastă, după ce a vizionat videoclipul Daianei. Dar tânăra nu s-a mai putut abține și i-a spus lui Raul că acesta-i trendul în mediul online, iar de aici s-au încins discuțiile.  Simona Gherghe a intervenit deoarece discuțiile erau prea aprinse în platou.

Mireasa, sezonul 10. Multă pasiune și controverse

Mireasa, sezonul 10, este cu adevărat un sezon încins, iar Raul a spus  văzând cum stau lucrurile a spus că de acum preferă  să se retragă și să nu mai zică nimic.

Tot acum s-a aflat că Isabelle, care are este foarte activă pe TikTok, a câștigat cinci mii de dolari din live-uri în numai patru zile. Toate discuțiile din casă le puteți urmări 24 din 24 de ore pe canalele live AntenaPLAY.

Revista presei
Vitralii incolore