Eugen Neagoe ar putea reveni în Superligă. Ce echipă îl vrea

Eugen Neagoe ar putea reveni în Superligă. Ce echipă îl vrea Eugen Neagoe: Sursa foto: Arhiva EVZ

România. Eugen Neagoe este una dintre variantele clubului în ceea ce privește înlocuirea lui Andrei Prepeliță. Decizia va fi luată, miercuri, în ședința  comitetului director.

Eugen Neagoe ar putea reveni în Superligă. Echipa la care ar putea antrena

Eugen Neagoe a antenat Universitatea Craiova în perioada ianuarie - iulie 2023. Apoi a semnat contractul cu FC Argeș, în Liga 2.

Echipa la care ar putea antrena este Gloria Buzău, care este pe ultimul loc în Superligă cu doar 5 puncte din primele 8 meciuri, iar ultimul rezultat cu Unirea Slobozia, scor 1-2, a dat de gândit.  În cărți se află Eugen Neagoe, fiind la un pas să revină în Superligă.

Actualul antrenor Andrei Prepeliță este tot mai contestat de suporteri, iar viitorul lui este incert deoarece tehnicianul a pierdut și încrederea echipei. Una dintre cauze este acea  declarație după meciul cu Slobozia, acuzându-i pe jucătorii săi  de „lipsă de valoare”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi textEugen Neagoe ar putea reveni în Superligă.. Sursa foto: Facebook

Andrei Prepeliță este antrenorul echipei din iunie 2023

Înlocuirea lui Andrei Prepeliță s-ar putea face cu Eugen Neagoe, actualmente liber de orice contract de la începutul lunii mai după ce a plecat dela FC Argeș.

Așadar, dacă astăzi se va decide soarta actualului antrnor  Eugen Neagoe va putea reveni în liga mare. Următorul meci al celor de  la Gloria Buzău va fi sâmbătă, 14 septembrie, începând cu ora 18:45. Meciul va fi acasă cu Oțelul Galați.

Neagoe a mai antrenat echipe precum Universitatea Craiova, Pandurii, FCSB, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt, Astra, U Cluj, CS Universitatea Craiova și echipa FC Argeș.

Eugen Neagoe l-ar putea înlocui pe Andrei Prepeliță

Andrei Prepeliță a avut o reacție foarte dură după meciul cu Unirea Slobozia. Acesta a spus că tot timpul „principalul vinovat este antrenorul” și că își asumă asta din clipa când a devenit antrenor.

Din păcate, mai spune antrenorul unii jucători „nu se ridică la nivelul primei ligi”. În meciul cu Slobozia nu a avut cinci jucători disponibil care „ar fi putut da mai multă liniște echipei”. Asta arată, mai spune el „ce fel de personalitate au Adică nu au”. În opinia sa, nu este posibil tratezi acest gen de faze cu asemenea ușurință. Fără personalitate și fără valoare.

Revista presei
Singurătatea mărilor