Marcel Ciolacu, horoscop complet. Ce îi caracterizează personalitatea

Marcel Ciolacu, horoscop complet. Ce îi caracterizează personalitatea Marcel Ciolacu. Sursa foto: Facebook/ Ciolacu Marcel

București. Marcel Ciolacu s-a născut sub semnul Săgetătorului, ceea ce îi conferă un caracter destul de curajos. Astrologii susțin că este o persoană gata să depună muncă și să facă eforturi considerabile.

În plus, premierul ar putea fi considerat un individ rezistent, capabil să își continue cariera politică până la o vârstă înaintată.

Marcel Ciolacu și influențele astrale ale zodiei

Astrologii afirmă că buletinele de vot ar putea fi favorabile pentru Ciolacu atât timp cât luna se află în poziție culminantă în primul tur. Aceasta indică faptul că el ar putea să treacă de prima rundă.

Totuși, în prezent, astrologii finalizează toate astrogramele și observă că luna este într-o poziție nefavorabilă, ceea ce ar putea fi mai avantajos pentru Mircea Geoană.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Marcel Ciolacu dacă ar fi să fie președinte, el încă nu și-a arătat tot potențialul, dar Șăgetătorul este o zodie a ceea ce înseamnă internațional, adică ăsta este scopul și rolul pentru care se naște un Săgetător. Să iasă în lume, să te reprezinte, să să călătorească, să fie expansiv, să se aventureze.

Da, dumnealui nu cred că și-a arătat cel puțin până în momentul de față (n.r. întreg potențialul) Adică pare genul de personalitate mai neaoșă, dar bineînțeles că ar putea să facă față fără niciun fel de problemă”, sunt de părere astrologii consultați de antena3.ro.

Zodii

Zodii. Sursa foto: p2722754/ Pixabay

Ce mai spun astrele despre premier

Ca orice persoană născută sub semnul Săgetătorului, Marcel Ciolacu manifestă o dorință de expansiune și de depășire a limitelor personale, având o credință puternică și o filozofie de viață bine definită.

În timp ce zodia reflectă personalitatea și energia exterioară a unei persoane, poziția Lunii la momentul nașterii dezvăluie aspectele interioare, emoțiile și reacțiile profunde.

În acest caz, Luna se află în Balanță, ceea ce indică o nevoie de echilibru și de armonizare a diferitelor perspective. Persoanele cu Luna în Balanță cum e cazul lui Marcel Ciolacu, sunt, de asemenea, atente la detalii și au un simț estetic bine dezvoltat.

Ele nu funcționează bine fără parteneriate și strategii în acest sens, simțindu-se neliniștite fără acestea, conform dcnews.ro.

Revista presei
Ultima oră