Răfuială în stradă, cu victime, între două grupuri de romi

Răfuială în stradă, cu victime, între două grupuri de romi Poliție. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Scandalul a avut loc pe o stradă din Timișoara. Două familii de romi s-au luat la bătaie pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. În urma loviturilor primite, trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Timișoara. Bătaie între două familii de romi

Cele două grupuri s-au certat în plină stradă, iar ulterior au trecut la violență. Mai multe echipaje de polițiști și jandarmi au fost solicitate să intervină la fața locului.

„În jurul orei 19.55, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați prin Serviciul de Urgentă 112 cu privire la faptul că pe strada Martir Ioan Ciordaș din municipiu, are loc un scandal între mai multe persoane”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Timișoara.

Au atacat polițiștii

Conform polițiștilor, scandalul a izbucnit pe fondul unor discuții contradictorii. Mai mult, cele două grupuri și-au arătat furia atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului.

Ne puteți urmări și pe Google News
Timișoara, bătaie romi

Sursa foto: Captură video/Facebook

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv pe fondul unor discuții contradictorii, între mai multe persoane, bărbați și femei, a izbucnit un conflict spontan, aceștia lovindu-se reciproc”, potrivit IPJ Timișoara.

Scandal la Timișoara. Două familii de romi s-au bătut în plină stradă

Polițiștii au dus la audieri 15 persoane implicate în acest scandal. De asemenea, trei persoane rănite au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii se confruntă tot mai des cu astfel de incidente. Recent, două clanuri de romi s-au luptat în localitatea Podoleni, județul Galați. Ambele grupuri au folosit topoare, bâte și pietre, iar cearta ar fi pornit din cauza unor datorii. Până la sosirea oamenilor legii, unul dintre grupuri a reușit să vandalizeze mai multe mașini. În acest caz, 11 persoane au fost reținute și acuzate de lovire, alte violențe și distrugere.  De asemenea, un alt scandal între romi a izbucnit într-un cartier din Arad. În urma acestuia, multe persoane au ajuns la spital.

Revista presei