Fosta gimnastă Larisa Iordache va fi mamă: Iubirea noastra infinită!

Fosta gimnastă Larisa Iordache va fi mamă: Iubirea noastra infinită! Sursa foto: Larisa Iordache/Facebook

Multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache, retrasă din activitate în decembrie 2021, a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară.

“Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare . Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubirea noastra infinită“, a scris Larisa pe Facebook, la o fotografie în care apare alături de soţul ei Cătălin, care îi ţine mâna pe burtică.

Fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Chiriţă la 8 iunie. Ea fost cerută de soţie în prima zi a anului. Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă, şi-au făcut publică relaţia în aprilie 2023.

Larisa Iordache

Larisa Iordache. Sursa foto: Facebook

“Soţul şi Soţia Chiriţă

Ne puteți urmări și pe Google News

După mulţi ani de provocări şi victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru altul”, a  fost mesajul transmis de Larisa în ziua căsătoriei.

“Sunt diferite emoţiile faţă de JO, aici a fost ceva nou şi foarte frumos. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment”, a declarat, imediat după căsătorie, Larisa Iordache.

Cristian Chiriţă a explicat de ce a ales data de 8: “Este semnul infinitului. E un 8 infinit. Am ales cea mai perfectă dată, 8 iunie”.

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul lui 2021.

 

 

Revista presei
Amurg istoric. Volumul 1