Postul TV care va difuza Campionatul Mondial de fotbal din 2026 și 2030. Este o premieră

Postul TV care va difuza Campionatul Mondial de fotbal din 2026 și 2030. Este o premieră Sursa foto FIFA

Antena va difuza meciurile de fotbal de la FIFA World Cup TM 2026 și FIFA World Cup TM 2030. Este pentru prima dată în România când un grup comercial privat reușește această performanță.FIFA World Cup TM 2026 va fi un eveniment spectaculos, marcând prima ediție cu 48 de echipe și 104 meciuri, desfășurate în trei țări din America de Nord: SUA, Canada și Mexic. Antena a pregătit multe surprize pentru telespectatori.

Antena va difuza FIFA World Cup TM 2026

În 2030, FIFA World Cup TM va sărbători 100 de ani de la prima ediție, oferind un spectacol unic. Meciurile vor începe în America de Sud, în Uruguay, Argentina și Paraguay, și vor continua în Europa, unde vor captiva milioane de fani din Spania, Portugalia și Maroc.

antena 1,

Sursa foto: Antena 1/Facebook

FIFA World Cup TM este cel mai urmărit eveniment din lume. Peste 5 miliarde de oameni au urmărit la TV sau în lumea digitală desfășurarea ultimei ediții din Qatar câștigată de Argentina lui Messi. România nu a mai fost la World Cup de 28 de ani, iar selecționer este Mircea Lucescu, revenit în funcție după 38 de ani.

Antena va transmite și drumul naționalei României

Antena va transmite și „Drumul spre World Cup” al naționalei României, începând cu 6 septembrie, ora 21.45, cu meciul cu Kosovo-România. Kosovo-România va fi primul meci al lui Mircea Lucescu, când echipa noastră va lupta pentru calificarea la FIFA World Cup TM 2028, după ce s-a calificat recent la Euro, după o pauză de 8 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News
FIFA 2030

Sursa foto FIFA

Mircea Lucescu este nerăbdător

Preliminariile FIFA World Cup TM se vor vedea la Antena din martie, dar meciurile din această toamnă ne pot oferi un loc de baraj și mai ales o poziție mai bună la tragerea la sorți a grupelor în noiembrie. Mircea Lucescu așteaptă cu nerăbdare ca românia să ajungă la World Cup.

„O participare la World Cup este ceva extraordinar! Eu am avut această șansă! Vreau să dau continuitate echipei, să îi fac pe jucători să creadă în ei, să dea totul! Văd în ei posibili participanți la World Cup" , Mircea Lucescu, selecționer Romania.

Antena a obținut în exclusivitate drepturile de difuzare și pentru Formula 1.

Revista presei