Cristian Bușoi intră în cursă pentru pentru Camera Deputaților, după 16 ani la Bruxelles

Cristian Bușoi intră în cursă pentru pentru Camera Deputaților, după 16 ani la Bruxelles Cristian Bușoi. Sursa foto: Arhiva EVZ

România. Cristian Bușoi, fost europarlamentar PNL, și-a anunțat intenția de a candida pentru Camera Deputaților. Motivul acestei decizii, spune președintele interimar al PNL Timișoara, este acela că a dobândit destulă experiență politică.

Cristian Bușoi intră în cursă pentru pentru Camera Deputaților

Cristian Bușoi a anunțat că în cadrul procedurilor interne ale PNL, a anunțat intenția de a candida pentru Camera Deputaților. Fostul europarlamentar a amintit despre experiența bogată din Parlamentul European, unde a condus Comisia pentru Industrie, Cercetare și Energie, adoptând „o multe inițiative legislative necesare pentru Uniunea Europeană”.

Bușoi a reprezentat România la Bruxelles timp de 16 ani. Aici, mai spune președintele interimar al PNL Timișoara, a dobândit „o experiență în domeniul politicilor de Sănătate”. De asemenea, și în domeniile Industriale, Energie, Digitalizare și Fonduri Europene. Iar toată această experiență dorește să o pună „în slujba românilor”, din Parlamentul României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristian Bușoi intră în cursă pentru pentru Camera Deputaților. Sursa foto: Facebook

Planuri ca președinte al organizației PNL Timișoara

Cristian Bușoi a mai precizat că își dorește să reprezinte județul Timiș și timișenii în Parlament. Vrea să contribuie la elaborarea politicilor publice necesare României și, mai spune liderul PNL Timiș, să susțin proiectele de dezvoltare pe raza județului.

Fostul europarlamentar a mai subliniat că dorește ca Timuțul să fie reprezentat cât se poate de solid în Parlament pentru a putea beneficia de un „sprijin consistent”.

De asemenea, Bușoi vrea ca președinte al organizației PNL Timișoara să maximizeze scorul filialei la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului și să obțină un scor „forte bun pentru candidatul PNL la președinția României”.

Cristian Bușoi, despre  Nicolae Ciucă

Cristian Bușoi mai dorește „ca la finalul bătăliei electorale, Nicolae Ciucă să fie președintele românilor”. Iar PNL să rămână în continuare cel mai mare partid de dreapta de la noi.

Și chiar dacă „nu va fi o bătălie ușoară, PNL a dovedit de-a lungul timpului că este capabil să se mobilizeze și să își prezinte programele și soluțiile pentru a câștiga încrederea oamenilor”. Este convins, mai spune Bușoi, că vor face totul pentru „a demonstra că este singurul partid de dreapta capabil să implementeze și să apere valorile dreptei este PNL.

Revista presei