Regele Charles încalcă tradiția pe care Regina Elisabeta o respecta cu sfințenie

Regele Charles încalcă tradiția pe care Regina Elisabeta o respecta cu sfințenie Regele Charles. Sursă foto: Facebook/King Charles III Official

Regele Charles se sustrage tradiției regale și caută alinare la Birkhall, în Scoția, și nu la Castelul Balmoral, unde au mers ceilalți membri ai Familiei Regale.

Pentru monarhia britanică, vacanța la castelul Balmoral, din Highlands-ul scoțian, este o tradiție anuală de sfârșit de vară. Dar, de la moartea reginei, lucrurile nu au mai fost la fel.

Regele s-a îndreptat către un alt loc - Birkhall, unde stă împreună cu soția sa, regina Camilla.

Regele Charles

Sursa Foto: Arhiva EVZ

Deși Birkhall face parte din domeniul Balmoral, acesta oferă mai multă intimitate și singurătate. Charles preferă să fie mai retras. Monarhul a petrecut câteva zile încărcate la Londra. Acesta a primit tratament pentru cancer.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, el a vizitat recent familiile îndurerate din Southport pentru a aduce un omagiu celor trei fetițe care au fost ucise luna trecută la un eveniment tribut Taylor Swift. Se spune că regele s-a retras la Birkhall după ce s-a întâlnit cu restul familiei regale din Balmoral, care sunt încă în vacanță acolo, a declarat o sursă pentru The Daily Beast.

Birkhall ocupă un loc special în inima monarhului

Sursa a spus că: „Regele doarme foarte mult. El nu este genul care să stea degeaba, așa că relaxarea pentru el ia forma cititului, scrisului, picturii și grădinăritului. Întotdeauna i-a plăcut să-și pună ghetele de ploaie și să iasă în grădină, acesta este locul lui fericit.”

Birkhall i-a fost dăruit lui Charles de către regretata regină Elisabeta a II-a. În trecut, castelul a  fost locul de în care se retrăgea  regina-mamă. A ajuns în mâinile regale atunci când Prințul Albert a cumpărat Balmoral Estate în 1852. Birkhall are o semnificație deosebită pentru Charles, deoarece a putut să se retragă acolo după moartea mamei sale.

Este, de asemenea, locul în care el și prințul William au putut lua cina, fără a avea de-a face cu confruntări stânjenitoare cu alți membri ai familiei, potrivit expressuk.

 

Revista presei