Trei zodii urmărite de probleme. Vor pierde bani și colaborări importante în această toamnă

Trei zodii urmărite de probleme. Vor pierde bani și colaborări importante în această toamnă Portofel. Sursa foto: Pixabay

Luna septembrie aduce o serie de probleme pentru o parte dintre nativi. Toamna este asociată cu belșugul și bunăstarea, însă nu toate zodiile se vor putea bucura de acestea. Primii care se vor confrunta cu tensiuni în relația de cuplu vor fi nativii Gemeni.

Trei zodii care au probleme pe plan financiar și amoros

După o perioadă în care nu au avut prea mult timp liber, Gemenii sperau să se bucure de momente în doi, eventual de o vacanță la final de sezon estival. Partenerii lor nu vor fi de aceeași părere și îi vor acuza că nu s-au implicat suficient la momentul potrivit.

Loiali și încrezători în forțele lor, nativii Gemeni vor încerca să le demonstreze contrariul. Din nefericire, aceștia se vor confrunta și cu mici probleme financiare.

Zodii

Zodii. Sursa foto: Dreamstime.com

Despărțirea, soluția pentru acești nativi

În viața de cuplu, Fecioara se confruntă cu un val de reproșuri și acuzații. Determinați să câștige mai mult, acești nativi au tendința să își neglijeze partenerul de viață, fapt care poate duce la agravarea problemelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Persoanele născute în această zodie ar putea ajunge în punctul în care separarea să fie inevitabilă. Deși vor reuși prin propriile forțe să depășească impasul financiar, strădania lor nu va fi apreciată de persoana iubită, care nu va ezita să plece. De asemenea, nativii Scorpion vor trece prin momente la fel de dureroase.

Probleme de sănătate pentru două zodii

Nativii Vărsător au ajuns la stabilitatea financiară dorită, însă acest parcurs vine cu un preț destul de mare: epuizarea. În luna septembrie, aceștia vor avea nevoie de odihnă și chiar de câteva zile în care să stea departe de prieteni.

De asemenea, persoanele născute în zodia Pești ar putea ajunge la medic, după ce au decis să neglijeze anumite probleme de sănătate pe care le aveau deja. La polul opus, cei născuți în zodia Berbec au parte de un sezon plin de colaborări și câștiguri.

Revista presei