Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragerea din fotbal. Clubul la care vrea să-și agațe ghetele în cui

Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragerea din fotbal. Clubul la care vrea să-și agațe ghetele în cui Cristiano Ronaldo. Sursa foto: Instagram/ Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a vorbit recent despre planurile sale de retragere din fotbal și a dezvăluit echipa la care își dorește să își finalizeze cariera sportivă.

Ajuns în Arabia Saudită în 2023, fostul atacant al lui Real Madrid a afirmat că nu își imaginează sfârșitul carierei decât acolo.

Cristiano Ronaldo, despre retragerea din fotbal

Ronaldo a mărturisit că nu știe cu exactitate momentul în care își va încheia cariera de fotbalist, însă a precizat clubul la care i-ar plăcea să rămână până atunci.

„Nu ştiu dacă mă voi retrage curând, peste doi sau trei ani, dar probabil mă voi retrage aici, la Al Nassr. Sunt fericit la acest club şi mă simt bine în această ţară. Sunt fericit să joc în Arabia Saudită şi vreau să continui”, a declarat Cristiano Ronaldo, într-un interviu la televiziunea portugheză.

Ne puteți urmări și pe Google News

În 2023, Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr un contract de 200 de milioane de euro pentru o durată de doi ani și jumătate, devenind cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Arabii investesc în fotbal. Ronaldo

Cristiano Ronaldo. Sursa foto: facebook.com/alnassrfcofficial

Pe lângă această sumă, el va primi încă 200 de milioane de euro pentru a sprijini candidatura Arabiei Saudite de a organiza Cupa Mondială masculină în 2034, Arabia Saudită fiind singura țară care aspiră la acest eveniment, potrivit News.ro.

Faimosul fotbalist și-a făcut canal de YouTube

După ce a postat primul său videoclip pe 21 august, canalul lui Ronaldo a acumulat un milion de abonați în doar o oră și jumătate, stabilind astfel recordul pentru cel mai rapid canal în creștere de pe YouTube.

Clipul video, cu o durată de puțin peste un minut, oferă imagini de la evenimentul din Times Square din 2022, unde a fost dezvăluită statuia sa de ceară pentru Madame Tussauds.

La două zile după lansare, canalul UR a depășit 30 de milioane de abonați, stabilind un nou record pe YouTube pentru Ronaldo.

Momentan, canalul lui Cristiano Ronaldo se apropie de 50 de milioane de abonați.

Revista presei