Dispariție misterioasă a unei românce în Turcia. Melania Nicoleta Toma, a dispărut în timp ce era în vacanță

Dispariție misterioasă a unei românce în Turcia. Melania Nicoleta Toma, a dispărut în timp ce era în vacanță Poliția. Sursa foto: Poliția Română

Melania Nicoleta Toma, o femeie de 39 de ani din Câmpulung Muscel, este dată dispărută de peste o săptămână, după ce a plecat într-o vacanță în Turcia și nu s-a mai întors. Românca, aflată în excursie la Istanbul, nu a mai dat niciun semn de viață, iar familia și autoritățile sunt acum în alertă maximă după această dispariție stranie.

De la dispariție telefonul româncei a rămas închis

În data de 15 august, Melania a plecat în Turcia împreună cu o prietenă, având planuri de a se relaxa și de a vizita orașul Istanbul. Cele două femei s-au cazat împreună în aceeași cameră de hotel și au petrecut câteva zile explorând atracțiile turistice ale orașului. Cu toate acestea, la un moment dat, Melania i-a spus prietenei sale că intenționează să iasă la o plimbare cu taxiul. Din acel moment, nu a mai fost văzută și nu s-a mai întors la hotel. Telefonul ei este închis, iar prietenii și familia nu au reușit să o contacteze. Ultima comunicare a Melaniei cu părinții săi a avut loc înainte de dispariție, când le-a spus că urmează să se întoarcă în țară.

Biletul de avion pentru întoarcerea în România era rezervat pentru data de 22 august, dar Melania nu a apărut la aeroport și nici nu există dovezi că ar fi trecut frontiera turcă. Acest lucru a determinat autoritățile să extindă căutările atât în România, cât și în Turcia, sperând să găsească indicii despre locul în care s-ar putea afla.

Româncă dispărută în Turcia

Româncă dispărută în Turcia. Sursa: Poliția Română

Românca părea să fie într-o stare emoțională fragilă

Prietenii și familia sunt extrem de îngrijorați, iar prietena care o însoțea în vacanță a mărturisit anchetatorilor că Melania părea să fie într-o stare emoțională fragilă, încă afectată de divorțul de soțul ei, finalizat în 2022. Deși nu a dat semne clare că ar fi intenționat să dispară, prietena a menționat că Melania era adesea tristă și îngândurată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familia Melaniei Nicoleta Toma a făcut un apel public, cerând ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe femeie.

Cei care dețin informații despre locul în care s-ar putea afla Melania sunt rugați să contacteze autoritățile sau să sune la numerele de telefon (0746) 632 609, (0752) 081 417, (0721) 144 932, ori să apeleze numărul de urgență 112. Melania Nicoleta Toma are o înălțime de 160 cm, greutatea de aproximativ 70 kg și o constituție corpolentă. Are părul negru, drept și de lungime medie, iar ochii de culoare căprui.

Poliția Română și autoritățile turce sunt în contact și continuă să caute indicii care ar putea conduce la găsirea acesteia. Această dispariție misterioasă ridică numeroase semne de întrebare, iar familia speră la o rezolvare rapidă a cazului.

Revista presei