A murit un mare actor român. Talentul său va rămâne în istorie

A murit un mare actor român. Talentul său va rămâne în istorie Scenă de teatru. Sursă foto: Freepik

Marele actor român Mihai Răducu a murit.El a jucat mai mulți ani pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești.Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la cimitirul Ghencea Civil. Publicul care l-a adorat este invitat să-l ducă pe maestru pe ultimul drum.

Marele actor Mihai Răducu a murit

„Cu regret anunțăm trecerea în neființă a îndrăgitului actor de teatru și film, Mihai Răducu.Cei care vor să aducă un omagiu, pot veni vineri, 23 august, între orele 15:00-20:00 la capela Cimitirului Ghencea Civil, B-dul Ghencea nr. 18, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al actorului.Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la același cimitir. Dumnezeu să îl odihnească!”, se arată în postarea făcută pe Facebook de Uniunea Națională a Artiștilor din România.

Avea un spirit de haiduc

Mihai Răducu a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din Capitală. El a fost coleg de promoție cu Bianca Brad și Mihai Călugărița. Actrița Bianca Brad a spus că avea o legătură specială cu marele actor și că acesta avea un spirit de haiduc. Ea a mai zis că Răducu și-a iubit fiica enorm și că nu îi vine să creadă că a murit.

Bianca Brad, devastată de durere

„Sunt absolut șocată și m-a întristat foarte, foarte tare vestea... Nu pot să o cuprind...Nu pot să cred...să înțeleg... Vorbeam foarte rar și ne vedeam și mai rar, dar aveam o legătură aparte... La încheierea facultății am jucat împreună, Romeo și Julieta... Îmi spunea Biencuța sau Brăduleț Brăduț drăguț...

Avea ochii de un albastru infinit și o voce caldă...molcomă... Iubea foarte mult caii și chiar avea spiritul unui haiduc...Dar cel mai mult și mai mult o iubea pe frumoasa lui fiică, de care era foarte mândru și despre care îmi povestea cu multă emoție și bucurie... Ooofff, dragă Mihai... îmi pare nespus, nespus de rău că nu am mai apucat să ne mai vedem sau măcar să ne auzim, înainte să pleci...😔 Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai...”, a scris actrița Bianca Brad.

Ne puteți urmări și pe Google News

Revista presei