Echipa de șoc a lui Donald Trump. Cum ar arăta gașca perfectă a magnatului

Echipa de șoc a lui Donald Trump. Cum ar arăta gașca perfectă a magnatului sursă: Facebook / Donald J. Trump

Se pare că putem adăuga încă un element pe lista hobby-urilor lui Donald Trump. Care în prezent se rezumă la golf și cheeseburgeri. Ne putem referi acum și la cărțile de benzi desenate de epocă cu supereroi.

Trump este în mod clar un fan al titlului Secret Society of Super Villains (Societatea secretă a super-răufăcătorilor - tradus din limba engleză) din DC Comics. O serie de benzi desenate foarte populară de la mijlocul anilor 1970. O srie în care o grămadă de răufăcători se luptau cu Justice League of America.

Materialul de față reprezintă o satiră. Textul a fost redactat de către Paul Dallison. Acesta este colaborator pentru POLITICO și un cunoscut scriitor de conținut cu caracter ironic.

Cum ar arăta gașca perfectă pentru Trump

Cum altfel se explică faptul că i-a oferit un loc de muncă lui Elon Musk. „Este un tip foarte inteligent”, a spus Trump despre Musk. „Cu siguranță i-aș oferi o slujbă. Dacă ar fi de acord, cu siguranță aș face-o. Este un tip genial”, a adăugat Trump.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar cine ar mai putea face parte din următoarea echipă de top a lui Trump? Iată câteva sugestii.

Vicepreședintele - JD Vance

Cine? Senator de Ohio și autor al cărții de memorii „Hillbilly Elegy”. Calificări pentru această funcție: (1) Nu este Trump. (2) Ar putea extinde rolul pentru a include Secretarul (secretarii) de Interne.

Un motiv bun pentru a nu obține postul: Relații proaste cu tapițerii.

Secretar de stat - Viktor Orbán

Cine? Prim-ministru al Ungariei. Un personaj politic ce nu ține deloc seamă de centriștii europeni. Posibil aducător al păcii mondiale. A adoptat odată un rinocer. Calificări pentru această funcție: (1) Se înțelege bine cu Vladimir Putin și Xi Jinping. (2) Își poartă cravatele prea mult timp. (3) Are deja o pălărie MAGA (MAGA - „Make Ameriga Great Again”, „Să facem America grozavă din nou” - traducere din limba engleză, sloganul de campanie al lui Donald Trump - n.r.).

Un motiv bun pentru a nu obține postul: Relații proaste cu Europa.

Secretar pentru probleme de sănătate - Robert F. Kennedy Jr.

Cine? Un membru al poate celei mai faimoase dinastii politice din SUA. Unchiul său a fost John F. Kennedy. Candidează ca independent în alegeri. Căsătorit cu Cheryl Hines, vedetă a emisiunii „Curb Your Enthusiam”.

Calificări pentru acest post: (1) La fel ca Trump, provine din familii bogate și obișnuia să stea cu Jeffrey Epstein. (2) Ar putea să-și extindă postul pentru a include sănătatea animalelor. După ce a recunoscut că a aruncat odată un pui de urs mort în Central Park din New York. Și a înscenat fapta pentru a face să pară că un biciclist a trecut peste creatură.

(3) Nu crede că vaccinurile funcționează. Așa că ar putea economisi o mulțime de bani în timpul viitoarelor pandemii ignorându-le. (4) A avut odată o problemă de sănătate despre care a spus că „a fost cauzată de un vierme care mi-a intrat în creier și mi-a mâncat o parte din el, după care a murit”.

Un motiv bun pentru a nu obține postul: Viermele ar avea o mai bună înțelegere a politicii de sănătate.

Ambasador la Națiunile Unite - Tucker Carlson

Cine: Un bărbat cu o înfățișare mereu supărată. Presupus jurnalist. A făcut papionul să pară și mai puțin cool. Calificări pentru acest post: (1) Îl cunoaște pe Vladimir Putin. (2) Ar putea uni națiuni aflate în război, fiind atât de iritant încât acestea să uite de problemele lor și să se concentreze în schimb pe ura față de el.

Un motiv bun pentru a nu obține postul: Odată i-a trimis unui coleg următorul mesaj: „Îl urăsc cu pasiune”. Vorbea despre Trump.

Procurorul general - Rudy Giuliani

Cine? Fost primar al New York-ului. A apărut într-un film cu Sacha Baron Cohen cu mâinile în pantaloni. Calificări pentru această funcție: (1) Un avocat adevărat (nu, pe bune). (2) Ar putea economisi bani prin mutarea Biroului Procurorului General de la 950 Pennsylvania Avenue din Washington la Four Seasons Total Landscaping din Philadelphia.

(3)A apărut o dată în public cu ceea ce părea a fi vopsea de păr picurându-i pe partea laterală a feței. Ceea ce ar putea distrage atenția de la dezastrul produs de propriul păr al lui Trump.

Un motiv bun pentru a nu obține postul: A fost exclus din barou după ce a făcut afirmații false în urma alegerilor din 2020.

Secretar al Muncii - Elon Musk

Cine? Karen Spațial (Noțiunea de „Karen” face parte din cultura pop a Statelor Unite și face refrire la o fire tot timpul nemulțumită, iritată). Calificări pentru acest post: (1) Deține o mulțime de companii de succes - și X. (2) Prezență puternică în social media. (3) Crede că lucrătorii ar trebui să fie „extrem de puternici”.

Un motiv bun pentru a nu obține postul: Ar putea intra într-o luptă a orgoliului cu Trump. Deoarece ambii au propriul parfum. Musk (care chiar ar trebui să aibă un parfum cu un nume de familie ca acesta) are un parfum numit „Burnt Hair” (care probabil miroase a testosteron și lacrimi). În timp ce Trump are Victory 47, descris de Adam Kinzinger, un fost deputat republican, ca mirosind a „subsuori, ketchup, fund și machiaj”, scrie POLITICO.

Revista presei