Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Un moment shai laic a daimanz in dă scai

Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Un moment shai laic a daimanz in dă scai Marcel și Armina. Sursa foto Instagram

Marcel Andrei, zis Maluma, de la Insula Iubirii, și-a cerut iubita în căsătorie. În emisiunea de la Antena 1, ispitei masculine i s-au aprins călcâiele după Maria, dar n-a fost cu noroc. Atunci când s-a întors din Thailanda, bărbatul a cunoscut pe Armina Adelina Grigoraș și au decis să formeze un cuplu.

Cea mai populară ispită de la Insula Iubirii

Marcel este cea mai populară ispită din toate sezoanele Insula Iubirii. El s-a făcut remarcat cu replicile lui „academice”:„Shai laic a daimanz in dă scai”, „miau, miau”, „stilul meu e așa, mai chulo”, „que guapa”, „s-a îmbălsămat”, „ești alandala” sau „s-a bucurat ca iapa pe islaz”.

Chiar dacă a plâns mult în Thailanda pentru Maria, el și-a găsit liniștea în România lângă Armina, o brunetă apetisantă. „Maluma de România” se afișează foarte des cu iubita sa pe rețelele de socializare și sunt împreună aproape non stop. El îi face mereu declarații de dragoste, iar partenera acestuia a spus că își dorește să ajungă la altar cu Marcel.

Marcel și-a cerut iubita în căsătorie

Marcel a fost invitat în podcastul lui Bursucu și și-a cerut iubita în căsătorie, spre nemulțumirea fanelor. „Ai vrea să fii soția mea?”, a întrebat el. Răspunsul nu a întârziat să apară. Armina a spus un „Da” hotărât.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marcel și Armina s-au cunoscut pe rețelele de socializare în luna februarie, înainte ca el să plece în Thailanda. Cei doi s-au văzut pentru prima dată după ce „Maluma de România” s-a întors de la Insula Iubirii, dezamăgit de Maria. Iubita acestuia a spus că Marcel chiar s-a atașat de Maria și că refuză să se uite la emisiunea în care partenerul ei se îndrăgostește de altcineva.

Marcel și Armina

Marcel și Armina. Sursa foto Instagram

Chiar s-a atașat de Maria

„Am vorbit, dar nu ne-am văzut niciodată pentru că el se pregătea să meargă la Insulă. El s-a atașat foarte mult acolo, s-a atașat de femeia aceea. Eu, nici în momentul de față, nu mă uit la emisiune.”, a spus Armina în cadrul podcastul lui Bursucu.

Revista presei