Cinci echipamente sportive pentru a te menține în formă, fără să pleci de acasă

Cinci echipamente sportive pentru a te menține în formă, fără să pleci de acasă Sursa foto: geralt / Pixabay.com

Echipamente sportive. Sperați să ajungeți la o anume formă a corpului dorită? Un plan de antrenament bine structurat cu instrumentele potrivite v-ar putea asigura succesul. În plus, exercițiile fizice pot elibera acele endorfine „care te fac să te simți bine”. Și îți pot îmbunătăți starea generală de sănătate.

Fie că doriți să pierdeți în greutate, să vă dezvoltați musculatura, să aveți mai multă energie sau pur și simplu să adoptați un stil de viață mai sănătos, iată cinci produse care vă vor ajuta să vă atingeți toate aceste obiective de fitness.

Echipamente sportive. Șapcă reglabilă Under Armour Iso-Chill Launch Run

Munca până la o transpirație este grozavă, până când se scurge în ochii tăi. Această șapcă de la Under Armour are o bandă de transpirație Iso-Chill, care ajută la dispersarea căldurii corpului tău, făcând banda rece la atingere. De asemenea, este ușor să călătoriți cu ea, deoarece este practic necrucișabilă, se menționează în lista Amazon.

Prosoapele răcoritoare Sukeen 4-Pack

Aceste prosoape de răcire rămân reci timp de până la trei ore și sunt convenabile pentru a fi transportate împreună. Indiferent dacă călătoria dvs. de fitness include o drumeție, o plimbare lungă cu bicicleta sau o zi pe terenul de golf. Materialul din plasă respirabilă hiper-evaporantă facilitează activarea prosopului răcoritor atunci când pur și simplu îl înmuiați, îl stoarceți și îl rupeți, conform listei produsului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sistemul unic de răcire utilizează umezeala din prosop pentru a atrage transpirația departe de piele pentru a vă menține răcorea. Este suficient de sigur chiar și pentru animalele dvs. de companie.

Booty Exercise Brands

Dacă nu aveți echipament de antrenament, benzile de rezistență pot fi folosite pentru un antrenament complet al corpului. Aceste benzi vă ajută să vă construiți și să vă modelați fesele și să reduceți celulita cu patru niveluri de rezistență care variază de la ușor la greu.

Ice Barrel

În timp ce poate fi un pic de un splurge, dacă sunteți atât de înclinat să sară pe banda de baie de gheață, devotați jura de practica de scufundare rece pentru recuperarea musculară și multe alte beneficii pentru sănătate. Ice Barrel este cel mai important brand de terapie la rece, aducând terapia la rece maselor în confortul propriilor case.

Acest design de sine stătător este un instrument de terapie la rece vertical, spațios și pregătit pentru răcire, care se potrivește aproape oricărui tip de corp și spațiu. Dacă prețul este prea mare pentru dvs, 1.199 de dolari, o versiune gonflabilă este disponibilă online pentru mai puțin de 50 $.

Bețe de mers cu greutate Jetti

Indiferent dacă intenționați să urcați pe un versant de munte sau doar să vă plimbați prin parc, se spune că aceste bastoane de mers pe jos ponderate marca Jetti cresc stabilitatea și îmbunătățesc postura.

Mersul pe jos cu bastoane ponderate vă angajează miezul, pune greutate pe spate, brațe și umeri și vă ajută să ardeți cu 56% mai multe calorii decât mersul pe jos obișnuit, potrivit listei Amazon, citată de FoxNews.

Revista presei