Robert de Niro refuză să îmbătrânească. Are 81 de ani, dar se comportă ca un adolescent

Robert de Niro refuză să îmbătrânească. Are 81 de ani, dar se comportă ca un adolescent Sursa foto: Arhiva EVZ

Pe 17 august, Robert De Niro a împlinit 81 de ani, iar fiica sa, Drena De Niro, în vârstă de 56 de ani, a postat o poză cu marele actor sărind de pe un iaht în apă. Acesta a sărit de la 36 de picioare, adică aproximativ 11 metri.

Robert de Niro, mai energic ca niciodată

„Wow! Ești atât de nebun!”, a spus fiica sa în timp ce tatăl ei sărea în apă. Apoi l-a întrebat pe Robert De Niro: „Doamne, ești bine?”. „Da, sunt bine”, a răspuns actorul în timp ce înota. „La mulți ani la 81 de ani tatălui meu! Te iubesc cu toată inima mea”, a scris Drena pe Instagram.

În postare a pus și fotografii ale lui De Niro cu fiul Drenei, Leandro, care a murit anul trecut la vârsta de 19 ani, după ce a luat mai multe pastile amestecate cu fentanil.

A devenit tată pentru a șaptea oară la 79 de ani

Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară la 79 de ani. Actorul a spus că trăiește o mare bucurie, odată cu apariția pe lume a Giei (6 aprilie 2023), alături de iubita lui, Tiffany Chen.„E minunat. Tot ceea ce mă consumă sau mă îngrijorează dispare atunci când mă uit la ea. E fantastic. Când va crește, cine știe? Însă modul în care se uită la tine, modul în care te analizează și te observă...”, a spus printre lacrimi actorul.

Robert De Niro

Robert De Niro. Sursa foto: Denis Makarenko | Dreamstime.com

Actorul speră să fie lângă fiica lui cât mai mult pentru a se bucura de ea. Acesta a spus că micuța are un fel adorabil de a te privi și că o iubește enorm. „Aşa că, ştiţi ceva, sunt un tată de 80 de ani şi e minunat şi vreau să fiu cât de mult timp în preajmă... ca să mă bucur de ea”, a spus el.

A adoptat-o pe Drena

De Niro a devenit tată pentru prima dată în 1971, când a adoptat-o pe Drena, fiica primei sale soţii, Diahnne Abbott. Cei doi au avut un fiu, Raphael, împreună înainte de a divorţa. Apoi, actorul a avut doi fii gemeni, Julian şi Aaron, cu fosta iubită Toukie Smith, şi o fiică, Helen Grace, şi un fiu, Elliot, cu fosta sa soţie Grace Hightower.

Revista presei