Care sunt cele mai scumpe iahturi din lume. Abramovici deține unul dintre ele

Care sunt cele mai scumpe iahturi din lume. Abramovici deține unul dintre ele Forțe navale sub comandamentul STRIKFORNATO. Sursa Foto -Facebook, STRIKFORNATO

Când vine vorba despre iahturi luxoase prețurile sunt amețitoare. Flying Fox este unul dintre ele și valorează 455 de milioane de dolari. Designul lui interior este un amestec de eleganță și modernitate, oferind confort și lux de neegalat.

Flying Fox nu este doar un vas, este un sanctuar plutitor care oferă o experiență unică. Următorul pe listă este Koru, iahtul care îi aparține lui Jeff Bezos. Este probabil ca iahtul să fi fost comandat în urmă cu câțiva ani, deoarece construcția unei astfel de nave poate dura aproximativ cinci ani.

Se pare că s-a luat în discuție inclusiv dezmembrarea unui pod pe sub care nava nu putea trece. În cele din urmă acest plan a fost dejucat, iar podul a rămas în picioare.

Iahturi de sute de milioane de dolari

Motor Yacht A+, fostul Topaz, în valoarea de 527 de milioane de dolari este următorul pe listă. Lansată în 2012 de Lürssen Yachts, această navă impresionantă se întinde pe 147 de metri. Este una dintre cele mai mari din lume. Are mai multe punți, un jacuzzi mare, o piscină, o sală de conferințe spațioasă, un cinematograf și o sală de sport complet echipată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Azzam este următoarea listă cu 600 de milioane de dolari. Lansată în 2013 de Lürssen Yachts și proiectată de Nauta Yachts, nava se întinde pe o lungime impresionantă de 180 de metri. Este remarcabilă atât pentru viteză, cât și pentru eleganță.

Azzam se mândrește cu un design elegant și sofisticat și poate atinge viteze de peste 30 de noduri, datorită motoarelor sale puternice. Interiorul ei, proiectat de Christophe Leoni, emană lux cu design complicat.

helsinki biserica nava croaziera

Helsinki va deveni „loc sigur”. Măsuri stricte cu privire la migrație © Tomi Tenetz | Dreamstime.com

Abramovici campion in domeniu

Însă Eclipse rămâne cel mai scump iaht din lume cu o valoare de 1,5 miliarde de dolari. Această navă luxoasă este renumită pentru dimensiunile sale extraordinare și facilitățile opulente. Ea are un design elegant și modern, oferind ocupanților săi privilegiați maximum de confort și extravaganță pe mare.

Eclipse a stabilit noi standarde pentru luxul oceanic cu mai multe punți, cabine spațioase, o piscină, un heliport și un mini-submarin la bord. Deținut de proeminentul oligarh rus Roman Abramovici, acest iaht a deținut odată recordul pentru a fi cel mai lung iaht proprietate privată.